Sport

Pierdem cu Steaua și la baraj ne-așteaptă UTA

Gloria n-a avut replică, duminică, pentru CSA Steaua, pierzând cu 4 la 2, după un meci spectaculos, dar, din păcate, încheiat cu victoria gazdelor. Drăghici, Chipirliu, Pacionel și Chunchukov au punctat pentru militari, în timp ce reușitele buzoienilor au fost semnate de Dudu și Godwin.

Deși televiziunile deținătoare ale drepturilor de difuzare anunțaseră că vor transmite jocul, partida n-a putut fi văzută pe televizoare. Microbiștii au trebuit să se mulțumească cu live-ul de pe Steaua TV, canalul de youtube al militarilor.

Din fericire, Oțelul și-a luat toate punctele din confruntarea cu Unirea Dej, victoria gălățenilor fiind adusă de un penalty transformat de Gorovei. Astfel, chiar dacă Gloria a pierdut în Ghencea, echipa locală va disputa barajul pentru promovarea în prima ligă. Toate cele trei partide din ultima etapă a play-off-ului s-au disputat concomitent, de la ora 13.00. În cel de-al treilea meci, Poli a dispus clar de Dinamo, cu 4 la 1. În urma rezultatelor, bucureștenii, clasați pe locul patru, vor întâlni la baraj pe FC Argeș.

În clasamentul play-off-ului, Poli a terminat în fotoliul de lider și promovează direct, în timp ce poziția secundă, de asemenea direct promovabilă, i-a revenit Stelei. CSA nu are însă dreptul de a evolua în prima ligă, astfel că, de pe locul 3, promovează Oțelul lui Dorinel.

 

 

Un comentariu

  1. ne da uta cu terenul in cap cu mihalcea antrenor. altceva era cu ion viorel

Articole similare