Administrație

Pianistul Albert Gugulan concertează la Râmnicu Sărat

El va evolua în primul concert în rol de primă vedetă

Publicul râmnicean, şi nu numai, este invitat la un eveniment de excepţie ce va fi organizat de Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu” sâmbătă, 10 februarie. După o evoluţie fulminantă pe scena „Românii au Talent”, sezonul 13, de anul trecut, pianistul buzoian Albert Gugulan va apărea în rolul de primă vedetă pe scena râmniceană, într-un concert ce-i este dedicat, alături de invitaţi care la acest moment sunt „protejaţi” de aura surprizei! Participarea la spectacolul inedit nu va fi condiţionată de achiziţionarea unui tichet la intrare.

Albert Gugulan este din Buzău, are 18 ani şi este pasionat de muzică. De la vârsta de 5 ani a studiat pianul. Tânărul moștenește acest talent atât din partea mamei, care este solistă vocală, cât și din partea tatălui, care cântă la acordeon. De asemenea, străbunicul său a fost un violonist consacrat.

Albert Gugulan a impresionat publicul şi juriul de la „Românii au Talent”, în 2023, cu momentul său la pian când a interpretat legat la ochi o compoziţie de Franz Liszt, iar Andra, Andi Moisescu, Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete au aplaudat în picioare.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker