Administrație

Peste două milioane de lei pentru o sală de sport la Chiojdu

Primarul comunei Chiojdu, Gheorghe Neamțu, a anunțat că două proiecte importante pentru comunitatea sa au primit aprobare și vor deveni realitate foarte curând.

Primul dintre acestea se referă la „Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public în comuna Chiojdu”, proiect ce are o valoare de 1.000.000 lei. Prin acesta, locuitorii comunei de munte vor beneficia de iluminat public modern și eficient pe timpul nopții, iar finanțarea se face prin Administrația Fondului pentru Mediu.

Primarul Gheorghe Neamțu

Al doilea proiect important pentru care comuna Chiojdu primește finanțare este destinat copiilor și tinerilor. Proiectul „Sală de sport sat Chiojdu, comuna Chiojdu”, are o valoare de 2.461.222.00 lei și este finanțat de Compania Națională de Investiții. Pentru acest obiectiv, lucrurile au început să se miște deja, iar contractul de proiectare și execuție lucrări a fost semnat în data de 15 decembrie 2022, perioada de implementare fiind de un an.

Primarul liberal al comunei Chiojdu s-a arătat foarte entuziasmat de noile proiecte, despre care spune că au fost rodul unei munci în echipă, ce a inclus și sprijinul președintelui organizației județene a PNL, Gabriel Avrămescu, originar din această localitate. Gheorghe Neamțu a mai transmis că dorește să acceseze fonduri pentru alte proiecte însemnate, pe care le va anunța de îndată ce va avea certitudinea finanțării.

„Da, Chiojdu va avea SALĂ DE SPORT în câteva luni! Copiii noștri merită, și vor beneficia cu siguranță de cele mai bune condiții pentru a crește frumos și sănătos. Urmează să accesăm și alte finanțări care vor fi anunțate după ce vom semna contractele de finanțare respective. Toate aceste realizări sunt rezultatul muncii în echipă, colegii mei din cadrul primăriei și membrii Consiliului local Chiojdu, care mi-au susținut fiecare proiect inițiat de mine și, bineînțeles, domnul deputat Gabriel Avrămescu – fiu al comunei, care, cu generozitate, ne pune la dispoziție experiența dumnealui administrativă și politică, acumulată de-a lungul timpului. Împreună vom moderniza comuna Chiojdu! Vă mulțumesc pentru încrederea și susținerea acordată!”, a transmis primarul Gheorghe Neamțu.

 

Articole similare