Actualitate

Percheziții la Primăria Gura Teghii

Descindere a polițiștilor și procurorilor buzoieni la Primăria Gura Teghii, unde au efectuat, joi, percheziții într-un dosar privind suspiciuni de fraudă, relatează surse locale.

Conform acelorași surse, biroul primarului ar fi fost sigilat, iar acesta, împreună cu mai mulți funcționari din Primărie, ar fi fost reținut.

Nicio instituție a statului nu a confirmat informațiile de mai sus; în schimb, o poveste credibilă legată de ceea ce s-ar fi întâmplat la Primăria Gura Teghii a apărut pe pagina de Facebook „Mânzălești, mărturii în Timp și Spațiu”:

„DESCINDERI MATINALE LA PRIMĂRIA GURA TEGHII… PRIMARUL ŞI ALŢI FUNCŢIONARI AI PRIMĂRIEI AU FOST REŢINUŢI ŞI DUŞI LA AUDIERI ÎN ACEASTĂ DUPĂ-AMIAZĂ. Azi-dimineaţă, la ora 6 şi 15 minute, Primăria Gura Teghii a fost descuiată de tatăl primarului Micleru. De regulă, instituţia era descuiată de fiu. Azi, însă, fiul a apărut mai târziu… Dar, înaintea lui au apărut anchetatorii, însoţiţi de jandarmi. S-au făcut percheziţii, s-au ridicat documente, au fost audiate persoane. Cercetările la faţa locului s-au încheiat în cursul după-amiezii. Primarul Gheorghe Micleru şi ceilalţi funcţionari au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Audierile vor continua la Parchet, unde primarul şi celalte persoane reţinute se află în acest moment. În cursul zilei de mâine se va decide de către judecători dacă reţinuţii vor fi cercetaţi în stare de libertate sau vor primi arest preventiv, arest la domiciliu sau control judiciar. Nu am comunicat informaţiile la primele ore, aşteptând ca acestea să fie confirmate de sursele judiciare. Câteva dosare privindu-l pe Gheorghe Micleru se află de mai multă vreme în cercetare…”.

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker