Actualitate

Pe sub nasul polițiștilor locali și al profesorului: tânără confuză, într-o clasă la Economic

Incident straniu, luni după-amiază, la Colegiul Economic Buzău. O tânără fără nicio legătură cu școala a reușit să treacă de polițiștii locali care asigură paza liceului și să intre în școală. Mai mult, aceasta a pătruns într-o sală de clasă și s-a așezat în bancă, asistând la oră fără ca profesorul să își dea seama că în încăpere se află un intrus. La un moment dat, elevii au au anunțat conducerea școlii. Nimeni nu s-au putut înțelege cu fata, care era complet dezorientată și incoerentă.

Imediat, conducerea școlii a alertat Serviciul de Ambulanță, un echipaj medical sosind de urgență. Tânăra a fost preluată cu greu, fiind transportată ulterior la Unitatea de Primire Urgențe. Din comportamentul său, spun cei de la Ambulanță, fata ar fi consumat substanțe psihoactive.

„A reușit să treacă de pază, a intrat în prima sală de la prima intrare. S-a așezat în bancă, probabil din pricina stării de rău. Elevii au sesizat incidentul. Am anunțat  asistenta care a chemat salvarea și au dus-o la spital. Problema mea este că Poliția Locală nu și-a făcut treaba. Trebuia oprită tânăra, se vedea că nu e elevă, se vedea că nu este în regulă. Mâine dimineață o să înștiințez conducerea Poliției Locale să ia măsuri, fie să-i instruiască mai bine, fie să-i schimbe. Trebuie să fim în siguranță”, a declarat, pentru șansanews.ro, directorul Colegiului Economic, Geta Burducea. Care, bineînțeles, nu a spus nicio vorbă despre profesorul care habar nu a avut ce se întâmplă în jurul său.

 

Articole similare