vineri, 16 aprilie 2021

Pantofii de birou pentru femei: 3 sfaturi pentru a alege cea mai potrivită pereche pentru tine

Când cauți alternative pentru un aspect office impecabil, trebuie să acorzi atenție tuturor detaliilor posibile, de la opțiuni de îmbrăcăminte la accesorii și încălțăminte de birou. Pantofii sunt o parte importantă a ținutei tale de afaceri și, de aceea, în continuare vei găsi numeroase sfaturi de top despre alegerea celor mai bune modele pentru femei.

Încălțămintea pe care o cumperi trebuie să îți asigure în primul rând confortul, așa că acesta ar trebui să fie primul factor, dar și cel mai important, al alegerii tale. Acest lucru este valabil mai ales pentru pantofii de birou pentru femei, care trebuie să fie destul de confortabili pentru a-ți oferi șansa de a sta în picioare și de a te deplasa toată ziua, pentru a face totul la timp și pentru a rezista cât mai mult posibil la oboseală. Pentru modele frumoase și confortabile, ai la dispoziție numeroase perechi de încălțăminte de la Lavis.ro, potrivite pentru birou.

Descoperă în cele ce urmează cele mai bune sfaturi pentru alegerea pantofilor:

Alege cu grijă înălțimea tocurilor

Nu este nici un dubiu că fiecare femeie își dorește să arate impecabil zi de zi și să atragă toată privirile și admirația celor din jur. Iar pantofii cu toc, gen stiletto, sunt cu siguranță alegerea ideală. Dar, înainte de a-i purta constant, ia în calcul faptul că pot provoca dureri la nivelul picioarelor și alte complicații.

Astfel, nu este o greșeală să îți îndrepți atenția spre modele de pantofi cu un toc de dimensiuni mai mici. Optează pentru o pereche de încălțăminte cu tocuri de cel puțin 2 cm, aceștia reprezentând o alternativă destul de interesantă pentru utilizarea zilnică și care îți pot asigura un aspect atractiv, dar totuși suficient de confortabil.

De asemenea, pantofii cu tocuri groase de la Lavis reprezintă o opțiune semnificativă în ceea ce privește cea mai potrivită încălțăminte de birou pentru femei.

Alege modele de calitate

Investește mereu în încălțăminte de calitate. Decât să îți cumperi două sau trei perechi diferite, ieftine, mai bine alege niște pantofi mai scumpi, preferabil din piele naturală. Avantajul acestora este că își păstrează forma exactă și sunt mult mai durabili decât pantofii realizați din materiale sintetice. Iar felul în care vei arăta încălțată în ei va denota profesionalism și un stil îngrijit.

Asigură-te că alegi îmbrăcămintea potrivită

O ținută vestimentară pentru birou trebuie să se potrivească cu pereche de pantofi aleasă. Potrivirea stilului este foarte importantă, așa că, dacă nu poți asorta perfect nuanțele, măcar poți alege câteva culori complementare pentru îmbrăcămintea de birou, de exemplu asortând un costum negru din două piese cu pantofii negri potriviți.

Cu toate acestea, poți crea, de asemenea, variante colorate de ținute, cu culori complementare, combinând nuanțe de fildeș cu ținute pastelate.

În concluzie, nu uita de faptul că, atunci când vine vorba despre stil și ținute pentru birou, trebuie să te concentrezi în primul rând pe minimalism și eleganță. Iar încălțămintea pe care o porți ar trebui să fie cât mai simplă, fără a atrage atenția într-un mod exagerat. În acest fel, vei da clar dovadă de eleganță și profesionalism în fiecare zi

Sursa foto:  Shutterstock.com

 

loading...