Economic

Păcănelele cu 77777 sunt jocurile de casino preferate ale românilor

Conform credinței populare, cifra 7 simbolizează magia și norocul. Se explic, astfel, de ce ea apare pe rolele multor sloturi aflate în topul popularității alcătuit de români. E obicei, șeptarul este și cel mai valoros simbol din joc, o linie de plată completată cu această pictogramă aducând un câștig de o mie de ori miza.

Sunt trei categorii de jocuri cu șeptari oferite de case de pariuri online: păcănele în care șeptarul este un simbol obișnuit, păcănele în care șeptarul are rol de simbol Wild (substituind orice alt simbol atunci când se pot forma combinații câștigătoare) și păcănele în care șeptarul are atât rol de simbol Wild, cât și de simbol Scatter (minim trei pictograme oprite pe ecran declanșează funcții speciale, precum serii de rotiri gratuite).

Cele mai populare sloturi 77777 sunt cele care pot fi jucate gratis. Periodic, cazinourile online au oferte promoționale prin care acordă rotiri gratuite la păcănele de acest tip. De exemplu, unul dintre operatorii de top oferă învârtiri gratuite la Shining Crown, unul dintre cele mai jucate sloturi cu fructe și șeptari. O altă modalitate de a juca la păcănele fără să riști fondurile proprii este să accesezi versiunea demo, pusă la dispoziție de mulți dintre operatori.

Dar iată care sunt cele mai apreciate jocuri de către pasionații de păcănele online:

Shining Crown

Începem cu jocul pe care l-am amintit și mai sus, pentru că este slotul cu cea mai mare ascensiune în ultimii ani. Este un slot clasic cu fructe, șeptari, dolar, steluțe și clopoțel. Șeptarul nu este inclus în vreo funcție deosebită, dar plătește foarte bine atunci când se oprește pe role, în minim două exemplare. Cinci șeptari pe o linie de plată aduc un câștig de 500 de ori miza. Acest simbol poate fi înlocuit de simbolul Wild, coroana strălucitoare. Fiind un slot EGT, nu lipsesc jackpoturile progresive Jackpot Cards.

5 Dazzling Hot

5 Dazzling Hot este unul din cele mai accesate jocuri cu fructe. Pe role apar struguri, pepeni, prune, portocale, lămâi, cireșe, șeptari sau steluțe aurii. Cu o grafică modernă, plină de culoare și efecte sonore pe măsură, acest slot este apreciat atât pentru simplitatea sa, cât și pentru premiile substanțiale ce le poate acorda. Cele șase fructe întâlnite în acest slot sunt depășite pe lista câștigurilor doar de simbolul cifrei 7: cinci șeptari plătesc de 1000 de ori miza. Nu există simbol Wild, ci doar simbol Scatter, reprezentat de steluță.

40 Super Hot

Este un alt slot clasic cu fructe și șeptari, însă grafica este mai modernă, iar simbolurile sunt dispuse pe 5 linii și 5 coloane. Miza cea mai mică pentru un pariu are valoarea de 0.40 RON, iar cea maximă de 80 RON per rotire. Există 40 de linii de plată fixe, iar volatilitatea este scăzută, ceea ce înseamnă că sunt câștiguri destul de dese. Șeptarul are rol de simbol Wild, ajutând la formarea combinațiilor câștigătoare.

100 Super Hot

La 100 Super Hot simbolurile sunt distribuite pe patru linii și cinci coloane. Simbolul Scatter este cel care vine cu premii generoase, de până la 50.000 RON pe miza maximă, urmat fiind de Wild, reprezentat pe ecranul de joc sub forma unui 7 roșu. Acesta substituie toate celelalte simboluri, singura excepție fiind Scatter-ul (steluța aurie). Din seria simbolurilor cu fructe, strugurele aduce cel mai mare câștig, fiind urmat de pepene și de prună.

Sizzling Hot Deluxe

Particularitatea acestui slot cu fructe de la Greentube și șeptari este că miza minimă poate fi setată la 0,05 lei. Așadar, cu un buget de 20 de lei poți juca minim 400 de runde. Grafica și efectele audio amintesc de sloturile clasice. Acest lucru îi permite jucătorului să se bucure de o experiență aparte, axată pe câștiguri dese (volatilitatea este scăzută), și nu pe elemente subliminale care îi pot induce dorința de a juca tot mai mult. Cinci șeptari pe o linie de plată aduc un câștig de 1000 de ori miza rotirii.

Articole similare