miercuri, 05 august 2020

Orban, o altă ticăloșie pentru buzoieni: Dimian a fost numit prefect

Guvernul Orban a desăvârșit, vineri, o nouă ticăloșie politică din seria pe care a pregătit-o buzoienilor. Astfel, la ședința de guvern a fost adoptată hotărârea de numire în funcția de prefect a lui Leonard Dimian, o marionetă a deputatului Adrian Mocanu care, împreună cu celălalt parlamentar traseist din ALDE Buzău, senatorul Dorin Bădulescu, și-a tranzacționat voturile de la moțiunea de cenzură care a dus la căderea guvernului Dăncilă și pe cele de la votul de învestitură a cabinetului Orban tocmai pentru a obține cel mai înalt fotoliu de la Casa Albă.

În acest fel, buzoienii, și în mod special cei care au votat cu președintele Klaus Iohannis, au acum ocazia să vadă în ce constă „România normală” clamată de liberali în campania electorală pentru alegerile prezidențiale: a da județul pe mâna unei familii al cărei cap este un infractor cu acte în regulă, dovedit și condamnat definitiv de către Justiție.

 

4 COMENTARII

  1. Mare dezastru fac cei de la guvernare ei nu tin cont de pregatirea de conostinte de implicarea in treburile si respecatrea legilor tarii, fac asa cum au primit ordin schimbarea tuturor care nu sunt cu ei… Papagali executa nu gindesc, poate romanii se vor trezii din aceste socuricreiate de PNL+PDL> MARE RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE ORBAN

  2. mai ramine mocanu’ sef la pnl si gata !cam asta se negociaza,oricum cristinel n-are rezultate iar in politica ,doar asta conteaza;gastile de la psd se vor infrunta cu gastile de la pnl,partea buna ca in aceste conditii psd nu va mai avea 60%
    per ansamblu,partea prosta ca in loc de-o gasca ,buzaul se va procopsii cu doua.

  3. Estec clar, de faci jocurile Mocanilor, inseamna ca esti de acesiasi calitate. Calitatea premierului nu-i cea asteptata de alegatori. Ca Mocanu a ajuns deputat a fost o mare marsavie, marsavie de teapa celor din Arad ce se vorbeste acum in presa. Nu numai in Arad se intampla astfel de faradelegi ci in toate judetele. Cumparat a fost si postul lui Mocanu, de taica-su cand era sef C,J., cu pungi de alimente cipilici si pixuri. Daca pana aici a ajuns Orban , PNL-ul nu va avea zile multe. Probabil va face fratie si cu Oprisan sau eu stiu chiar si cu Buzatu. D-na Ichim era ce ne trebuie noua buzoienilor si chiar de este PSD-ista , nu facea greutati guvernarii. Ce a facut acum Orban, ma dezgusta.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!