Actualitate

O ucraineancă fura la Buzău, dar i s-a înfundat la Iași

O ucraineancă a fost arestată preventiv, fiind acuzată de către procurori că a deposedat de bunuri cel puțin nouă persoane din Iași, cărora le-a furat portofelele din genți sau buzunare. Femeia acționa în locuri aglomerate, în special în magazine și piețe, și a fost cecetată şi trimisă în judecată pentru fapte similare comise și în Bucureşti, Buzău, Braşov, dar şi în alte judeţe.

Conform Parchetului Judecătoriei Iași, în perioada 14 iunie – 26 septembrie, femeia, cetățean ucrainean, a comis cel puțin nouă furturi de portofele din genţile unor persoane, profitând de neatenţia acestora. Furturile au avut loc în magazine, piețe și alte locuri aglomerate.

Prejudiciul produs victimelor este cuprins între 200 de lei şi 6.100 de lei. Într-unul dintre cazuri, în portofelul furat se aflau o verighetă din aur şi suma de 1.632 de lei. Într-un alt caz, femeia i-a furat unei persoane, într-un magazin second-hand, un portofel în care se aflau trimiteri de la medic, medicamente, respectiv suma de 500 euro și 3.500 lei.

„În urma verificărilor s-a stabilit că inculpata este cunoscută la nivelul Poliției Române, aceasta având preocupări infracționale pe linia furturilor din genți și buzunare, fiind cercetată și trimisă în judecată de către polițiștii din cadrul DGPMB, IPJ Buzău și IPJ Brașov, dar și de alte unități de poliție din țară”, spune Parchetul Judecătoriei Iași.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker