Monden

O postare pe Instagram îi poate aduce în conturi Andrei Gogan până la 1.000 de euro

Nu ajunge la 2.000 de euro pe lună din Youtube, dar poate obține o sumă pe care ar câștiga-o un adult la un job normal, muncind în fiecare zi, de dimineața până seara. În ceea ce privește colaborările, este o altă poveste. Andra Gogan spune, într-un pentru ProTV, că, din acest punct de vedere, influencerii precum este ea sunt foarte avantajați.

„Eu sunt printre influencerii care creează conținut curat și acest lucru ajută foarte mult la colaborările cu firmele, iar colaborările ajută influencerii ca să se mențină, ca și buget”, a detaliat buzoianca. Cât despre  Instagram, Andra Gogan recunoaște că și aici o postare poate ajunge până aproape de o mie de euro, pentru că este normal ca și vloggerul să fie bugetat la fel ca și o reclamă la TV, care costă foarte mult, pentru că onlineul este o platformă foarte puternică, la fel ca televiziunea.

Vloggerița a mai explicat cum a ajuns să aibă peste 5 milioane de urmăritori pe TikTok și ce înseamnă pentru ea posibilitatea de a se adresa fanilor pe o astfel de platformă. ,,Foarte multă pasiune, foarte multă muncă de echipă, muncă în familie. Cu toată familia mea am fost un motoraș care a mers foarte bine și, dacă o piesă lipsea, cum ar fi un membru de familie care nu-și făcea treaba bine, nu ar fi mers totul așa de frumos”, a spus Andra.

Și dacă ar fi să descrie targetul său principal în România, el se situează cam între 6 și 14 ani, în general fetițe, dar sunt și mulți băieți care o apreciază și care sunt foarte pozitivi. „Oamenii care mă apreciază sunt ca mine și au luat mesajul meu de energie pozitivă. Mesajul meu pe rețelele sociale este unul pozitiv, educativ. Le transmit celor care mă urmăresc ideea că pot să facă tot ceea ce-și doresc dacă muncesc pentru acel vis și, totodată, să facă multe activități, pentru că acele activități extrașcolare sunt cele care îi vor defini atu­nci când vor fi mari”, a mai spus vloggerița în emisiunea lui Vitalie Cojocari.

Andra Gogan a mai recunoscut faptul că o aplicație precum TikTok creează dependență atât în rândul copiilor, cât și în rândul adulților, și a precizat că recomandarea ei ar fi ca oamenii să petreacă mai puțin timp în online. „TikTok este o aplicație care creează dependență, nu doar pentru copii. Am auzit foarte mulți adulți care stau ore pe această aplicație. Creează dependență pentru copii, dar, mai mult decât atât, îi determină și pe aceștia să devină creativi. Dependența este ceva rău, dar sunt sigură că oamenii își împart timpul pe mai multe rețele de socializare. Din punctul meu de vedere, ar trebui să nu mai stăm deloc pe online. Aș vrea să fac un challenge: să vedem dacă rezistăm o săptămână sau o lună fără online. Ar fi interesant”, a mai precizat Andra, cu toate ca ea fost numită ambasador TikTok în România, atunci când aplicația se numea Musical.ly. „Eram mândră că eram ambasador și am avut ocazia să merg în America și am putut să iau legătura cu TikTok America și să le propun ideile pe care le am”, a mai spus Gogan.

Articole similare