Economic

Află cum poți să îți ajuți iubitul să aibă o garderobă completă fără articole inutile sau ridicole!

Nu de puține ori se întâmplă ca bărbații să-și surprindă în mod neplăcut partenerele cu alegerile pe care le fac în domeniul vestimentar. Mulți dintre ei nu acordă atenția necesară hainelor, fie din lipsă de interes, fie pentru că nu au cunoștințe în acest sens sau răbdare, ceea ce le nemulțumește pe femei. 

Cu toate acestea, lucrurile pot sta diferit dacă îi acorzi puțin ajutor iubitului tău. Descoperă în articolul de mai jos câteva modalități prin care poți să-i îmbunătățești acestuia “relația” cu moda. 

Află cum poți să îi transformi garderoba partenerului tău prin câteva intervenții simple!

 

  • Donează articolele cu mesaje personalizate și piesele caraghioase.

 

Inevitabil, aproape toți bărbații au cel puțin un tricou sau un hanorac cu diverse inscripții, care se doresc a fi haioase, primite cadou de la prieteni. Deși intenția acestora este onorabilă, nicio femeie nu își dorește să iasă în oraș cu cineva care poartă astfel de haine, deoarece denotă lipsă de stil. Așadar, vorbește cu el și explică-i faptul că acestea îi creează o imagine nepotrivită în public. 

De asemenea, e recomandat să renunțe și la accesoriile kitsch, precum pălăriile ce seamănă cu cele purtate la pescuit sau brățările handmade cumpărate drept suvenir. 

 

  • Arată-i care sunt culorile și croielile care i se potrivesc.

 

Dat fiind faptul că el nu va avea răbdare să analizeze ce anume ar trebui să poarte ca să se pună în valoare, tu trebuie să faci asta în locul lui. În funcție de culoarea ochilor, a părului și a tenului, îndrumă-l către nuanțe care să-i evidențieze calitățile. Nici tipul croielii nu trebuie neglijat. Ajută-l să înțeleagă, de exemplu, dacă i se potrivesc articolele cambrate sau cele drepte.

 

  • Indică-i ce combinații este mai bine să evite.

 

Pe lângă celebra asociere a sandalelor cu șosete, pe seama căreia se fac numeroase glume, există și alte greșeli des întâlnite la bărbați. De exemplu, mulți aleg să poarte cămașă cu hanorac, însă aceasta este o combinație nepotrivită. Îi poți face câteva sugestii, cum ar fi să înlocuiască hanoracul cu un cardigan.

 

  • Explică-i că diversitatea este o idee bună.

 

Pentru că vor să-și simplifice existența, bărbații aleg mereu aceleași modele de haine, așa că toți sfârșesc prin a purta cămăși în carouri sau tricouri polo. Arată-i că varietatea va avea un efect benefic asupra aspectului său. 

Există numeroase imprimeuri trendy, precum cele geometrice, care îi oferă un aer interesant celui care le poartă. De asemenea, blugii pot fi înlocuiți cu pantaloni, precum cei de stofă sau din lyocell, în diverse culori.

 

  • Ajută-l să aleagă mai puține articole, dar care să fie de calitate.

 

Pentru a evita supraaglomerarea șifonierului, este indicat ca o garderobă să includă în jur de cinci piese vestimentare de același tip: cinci cămăși, cinci perechi de blugi, etc. Acestea vor fi suficiente dacă sunt de calitate. Este recomandat ca iubitul tău să știe că materialele sintetice îi pot afecta sănătatea. 

În schimb, câteva cămăși și tricouri de firmă pentru bărbați îi vor ușura existența pe timp de vară. Același principiu se aplică și în cazul hainelor de iarnă.

Dat fiind faptul că majoritatea bărbaților nu sunt interesați în mod special de modă, înarmează-te cu răbdare și calm atunci când discuți cu el. Este posibil să fie reticent la schimbări, însă, în timp, va vedea că ai avut dreptate! 

Sursa foto: shuterstock.com

Articole similare

error: Continut protejat!!