Monden

O nouă lovitură pentru Dodo! Bunica artistei a decedat

Momentele copleșitoare se țin lanț pentru Doinița Ioniță! După ce, în vară, a aflat că este însărcinată, Doinița a avut parte numai de ghinioane. Buzoianca lansată în showbizz de Costi Ioniță s-a despărțit de tatăl copilului încă nenăscut, apoi s-a infectat cu noul Coronavirus, motiv pentru care a fost nevoită să se interneze în spital, pentru că a necesitat o supraveghere mai amă­nunțită, pentru că sarcina era în pericol.

Aflată pe patul de spital pentru a se trata de infecția cu noul Coronavirus, artista a aflat că bunica ei, la care ținea enorm, s-a stins din viață. Dodo este în doliu acum, iar durerea este și mai mare pentru că artista nu a putut fi prezentă la funeralii, pe motiv că se afla internată într-o unitate medicală. Cu multă durere în suflet, Doinița Ioniță a scris un mesaj emoționant pe Instagram, la doar câteva minute după ce a aflat că bunica ei s-a stins din viață: ,,Bunica a luptat din răsputeri cu suferința. A lăsat în urma ei un gol imens. Singurul loc de unde nu o poate lua nimeni este inima noastră, acolo unde va rămâne veșnic. Dumnezeu să o odihească”, a scris buzoianca.

În primă fază, artista a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu doliu, fără să ofere detalii. Speriați, admiratorii i-au trimis multe mesaje, pentru că nu știau ce s-a întâmplat cu adevărat, mulți făcându-și griji pentru ea și copilul ei. Într-un final, Dodo a mărturisit că bunica ei a murit. ,,Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și grijă. Eu și bebe suntem bine, nu am pățit nimic”, a mai adăugat artista.

Acum Dodo este acasă, iar în curând își va strânge pentru prima dată în brațe bebelușul. Artista este însărcinată în opt luni, iar până la momentul cel mare a mai rămas puțin. Ar urma să fie o mămică singură, având în vedere că, în vară, s-a despărțit de Liviu Ke­vin, tatăl fiului ei. Relația celor doi nu s-a terminat în termeni amiabili, iar Dodo pare că nici nu vrea să mai audă de tatăl copilului ei. ,,Care noi trei? Nu mai suntem nici noi doi, dar noi trei. Eu vreau să ținem legătura măcar pentru copil, dar ea nu răspunde nici măcar la telefon. Bine, asta pentru că este influențată de maică-sa, mai multe chestii”, a declarat Liviu Kevin, în urmă cu ceva timp.

Articole similare