vineri, 10 iulie 2020

O nouă echipă atacă supremația Gloriei

Lideră a clasamentului Seriei I din Liga a 3-a la finalul turului și principala candidată la promovarea în eșalonul secund pare a avea o adversară în plus în lupta pentru acest obiectiv. Nu doar Oțelul Galați, formație aflată la 3 puncte în spatele fotbaliștilor buzoieni, mai emite pretenții la promovare, ci și ocupanta locului al patrulea, fosta divizionară B Știința Miroslava.

Deși a terminat turul la o distanță de 7 puncte de echipa buzoiană, formația ieșeană crede că are în continuare șanse la promovare. Potrivit liga2.ro, noul pre­ședinte al moldovenilor, Bogdan Chiper, este convins că un start perfect de retur ar spori considerabil șansele de promovare.

„Dacă vom obține punctaj maxim în primele patru etape, vom păstra șanse mari de a promova în Liga a 2-a. Avem meciul cu ­li­derul din Buzău pe teren propriu și dacă ne vom impune cred că vom lua o opțiune importantă în lupta pentru revenirea în eșalonul secund. Promovarea este unul dintre obiectivele mele și îmi doresc foarte mult să revenim în Liga 2”, a declarat oficialul Științei Miroslava pentru liga2.ro. Meciul tur dintre Gloria și Știința Miroslava, disputat pe stadionul din Crâng, s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

loading...
error: Content is protected !!