miercuri, 27 mai 2020

O interpretă buzoiancă de folclor are nevoie de votul nostru în „singurul top de pe planetă destinat exclusiv artiștilor aflați la început de drum”

Dacă tot stăm acasă, haideți să ne votăm talentele on-line! Solista de mu­zică folclorică din Buzău Claudia Colniceanu este una dintre vocile care ne reprezintă cu succes pe plan național, aducând acasă numeroase trofee și premii de la concursurile muzicale. În pauza pe care toți artiștii au luat-o din cauza pandemiei de ­coro­navirus, buzoianca a fost nominalizată într-un top al tinerelor talente de muzică folclorică, promovat de Antena Satelor.

„O mare bucurie să văd că mă aflu printre propunerile săptămânii”

Reprezentanții singurului post de radio din  Europa care se adresează exclusiv mediului rural s-au gândit că, acum mai mult ca oricând, este momentul să ofere o mână de ajutor în drumul spre celebritate debutanților sau vocilor mai puțin cunoscute. Așa a luat naștere rubrica „Zece voci de zece” de la Antena Satelor, „singurul top de pe planetă destinat exclusiv artiștilor aflați la început de drum”.

La „Zece voci de zece” Claudia Colniceanu se află, la propunerea săptămânii (23 – 29 martie) , în competiție cu Silvia Timiș.

„O mare bucurie să văd că mă aflu printre ­pro­punerile de săptămâna aceasta ale rubricii <10 voci de 10> de la Antena Satelor! Vă invit să dați click la postarea mea, să ascultați piesa din josul paginii și dacă vă place… să mă votaaaați!”, este mesajul pe care Claudia îl transmite tuturor buzoienilor.

Cum decurge concursul

Regulamentul concursului este cât se poate de simplu: există un clasament săptămânal cu 10 locuri. În funcție de voturile dumneavoastră, artiștii care ocupă primele 9 poziții rămân în top, iar cel de pe locul 10 este eliminat. În fiecare săptămână se pro­pun alți doi noi artiști, iar în această săptămâna Claudia este printre cei doi.

Artistul care va obține cele mai multe voturi din partea publicului intră în topul celor 10. Vă puteți exprima opțiunile pe site, de luni la ora 12.00 până duminică, ora 24.00. Rezultatele votării, la sfârșitul fiecărei sesiuni de vot, vor fi afișate lunea următoare, de la ora 10.00, pe pagina de internet a Antenei Satelor și pe pagina de Facebook a Antenei Satelor. Va fi anunțat câștigătorul săptămânii, cine a ieșit din top și ce interpret și-a câștigat dreptul de a intra în competiție. Votul vostru vă poate duce favoritul pe primul loc, iar lipsa lui îl poate scoate din top. Așa că… votați AICI Claudia Colniceanu!

Studentă la Conservator

În vârstă de 21 de ani, Claudia Colniceanu s-a născut în comuna Vintilă Vodă și a urcat prima dată pe scenă la vârsta de 5 ani. Buzoianca a fost componentă a trupei etno care s-a numit mai întâi „Sânzienele”, apoi „Mândre sânziene”. Este absolventă a Liceului de Arte „Margareta Sterian” din Buzău, iar acum studiază la Universitatea Națională de Muzică din București (Conservator). Claudia Colniceanu are o voce care promite, ea câștigând numeroase premii la concursuri și festivaluri naționale, având ocazia să cânte în duet cu Benone Sinulescu în 2017, în emisiunea-concurs „Vedeta populară” de pe TVR.

loading...
error: Content is protected !!