duminică, 09 august 2020

O buzoiancă, în clipul Lidiei Buble şi în reclame alături de Smiley

Devenită deja o prezenţă obişnuită în reclame şi videoclipuri, frumoasa buzoiancă Elena-Maria Popescu a „recidivat”, fiind din nou prezentă în această perioadă pe micile ecrane. Mai nou, blonda a dat contur poveştii muzicale create de Lidia Buble în noul clip al hitului „Vintage“, o colaborare semnată cu Edward Sanda.

Elena este personajul feminin din videoclipul care vorbeşte despre o dragoste pură, simplă, dintre două suflete pereche, tinere, lipsite de griji. Elena apare în ipostaze tandre, alături de partenerul din clip.

Noul single „Vintage” a fost compus de Sandor Biro, producător muzical cunoscut pentru piese precum “Dansează amândoi” (Nicole Cherry), “Ce are ea” (Delia), “Tu” (Lidia Buble). Videoclipul melodiei a fost filmat la Palatul Mogoşoaia şi a fost regizat de Ionuţ Trandafir. Clipul a fost lansat pe 6 februarie şi are deja 385.000 de vizualizări.

Cu Smiley şi fiul Maiei Morgenstern    

În paralel cu acest proiect, Elena-Maria Po­pescu mai apare săp­tămânile acestea în clipurile în care se promovează vânzările epice de pe Fashion Days.

În plus, buzoianca poate fi văzută şi în cea mai recentă reclamă tv a hipermarketului Kaufland, a cărui imagine este Smiley.  În respectivul clip publicitar care promovează „raftul lui Smiley” îl mai regăsim şi pe fiul Maiei Morgenstern, actorul Tudor Istodor.

Reamintim că Elena-Maria Popescu este absol­ventă a Colegiului Hasdeu, fiind stabilită în Capitală şi distribuită în reclamele firmelor de fast-food şi băuturi ­co­merciale, dar şi în videoclipurile artiştilor de marcă. În 2019, buzoiancă a fost aleasă să apară în clipul de prezentare al unei companii americane de bijuterii e lux. Tot anul trecut, Elena s-a ocupat de producţia videoclipului la piesă lui Vescan, „Am uitat să fim oameni”. În 2018, buzoiancă a apărut în reclamă de la Pizza Hut. De-a lungul timpului, Elena a mai apărut în videoclipurile unor artişti precum Alexandra Stan („Syncronize”), Vanotek („Tell Me Who”), Hr. Troles & Josh Lorenzen („Run”), şi în reclame TV la cafeaua “La Festa 3×1”.

loading...
error: Content is protected !!