Sport

Nunta și promovarea, evenimentele „de bifat” pentru Denis Dumitrașcu

În urmă  cu cinci ani, Chindia Târgoviște reușea să „urce” pe prima scenă a fotbalului românesc după 22 de ani de pauză, iar Denis Dumitrașcu evolua ca titular în meciul decisiv, cu Luceafărul Oradea. Transferat în această iarnă la Gloria, mijlocașul născut la Râmnicu Vâlcea își dorește neapărat încă o promovare, performanță despre care spune că ar fi cadoul ideal de nuntă, eveniment programat de asemenea, în 2024. Jucător cu peste 100 de meciuri în Superligă, Denis Dumitrașcu spune că s-a acomodat perfect și speră ca la vară să sărbătorească a doua promovare din carieră.

„Am ales să fac acest pas pentru că mi-am dorit să am din nou șansa de a juca a Liga 1. Eu am mai trecut printr-o promovare și pentru mine a fost unul din cele mai frumoase momente, chiar dacă am prins și play-off-ul la FC Argeș. Pentru mine a fost un sentiment unic și îmi doresc să-l retrăiesc și aici, la Buzău”, spune fotbalistul FC Buzău Denis Dumitrașcu.

Naș de cununie îi va fi un fost fotbalist, Florin Costea, golgeter al României în sezonul 2008-2009, actual director sportiv la FC U Craiova 1948. Mijlocașul de la Gloria și-a cerut iubita de soție în timpul unei scufunfări subacvatice din Grecia: „Cererea în căsătorie a fost un moment frumos și nu mi-a luat foarte mult pentru că știam că va urma o vacanță și m-am pregătit din România, așa că a fost ușor. În Grecia am cerut-o. Florin Costea o să fie nașul la nuntă, o vom avea anul acesta”, mai spune Dumitrașcu.

Tot de o promovare, dar ratată în 2018, se leagă și boala care i s-a declanșat din cauza stresului: atunci, părul i-a căzut! Acum are din nou o podoabă capilară bogată, însă a avut nevoie de ani de tratamente și de injecții cu plasmă făcute în cap pentru a-și reveni.

Deși nu este un credincios fervent, Dumitrașcu păstrează legătura cu Divinitatea. El merge, de câte ori are ocazia, la Mănăstirea Dintr-un Lemn, pentru a se reculege: „Eu sunt de fel credincios, iar mănăstirea unde mă simt eu cel mai bine e Mănăstirea Dintr-un Lemn. Acolo aleg să merg și mă rog”. 

Patru meciuri mai avea Gloria de disputat înaintea week-end-ului. Între timp, duminică, buzoienii au jucat în deplasare cu Progresul Spartac. Pentru îndeplinirea unui obiectiv care pare tot mai aproape, clubul din Crâng a dus o campanie de transferuri febrilă, înregimentând în iarnă zece jucători.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker