Actualitate

Nuntă întreruptă de mascați

O petrecere cu peste 150 de invitați a fost oprită de polițiști, iar proprietarul restaurantului a fost amendat cu 3.000 lei. Deși organizarea de astfel de evenimente este interzisă în prezent, din pricina pandemiei, acest lucru nu i-a oprit pe membrii unei comunități de romi din Râmnicelu să chefuiască după bunul plac, la un restaurant din Oreavu, pe data de 1 ianuarie.

După doar două ore de chefuială, petrecăreții s-au trezit cu mascații peste ei, care i-au verificat, iar apoi i-au trimis acasă, în ținute de sărbătoare. Astfel de evenimente sunt interzise în prezent, în contextul prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.

Mai mult decât atât, și vârsta mirilor a fost o problemă, deoarece mireasa avea 15 ani, iar mirele 17. Pe lângă faptul că le-au stricat petrecerea, oamenii legii au sesizat inspectorii de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Aceștia vor deschide, la rândul lor, o anchetă socială ce va stabili dacă a fost vorba despre un act sexual între minori.

Articole similare