sâmbătă, 24 octombrie 2020

Nu ratați! Seară de poveste cu Rareș Totu și Midnight Sun la Pensiunea Cetățuia

Un nou eveniment de excepție la Pensiunea Cetățuia. Buzoienii pasionați de muzică bună sunt invitați vineri, 13 septembrie, de la ora 19,00, să ia parte la un concert de rock-blues avându-l în prim plan pe unul dintre cei mai buni chitariști din România, Rareș Totu. Iar muzica nu este singura atracție cu care organizatorii își îmbie publicul.

Muzică rock, o atmosferă de toamnă târzie, un păstrăv la grătar sau un piept de curcan bine făcut sunt doar câteva dintre „ingredientele” unei seri deosebite într-un peisaj de vis, la pensiunea din mij­locul pădurii.

„Toamna a ajuns la Cetățuia și se comportă așa cum ne așteptam – e roditoare. Rodul, în cazul nostru, se manifestă pe două planuri: auditiv și gustativ. Din punct de vedere auditiv, avem ocazia unică să găzduim pe scena Cetățuii patru talente incredibile ale industriei muzicale, întrunite sub un singur nume: Rareș Totu’s Midnight Sun. Mai exact, ne vom întâlni cu Rareș Totu (unul dintre cei mai importanți chitariști ai ge­nerației sale, numit chitaristul anului în două țări diferite – în România în 1987 și în Ungaria în 1992), Cosmin Farcaș (clape & voce), Adrian Tetra­de (tobe), Vlad Alexandru (bass). Însă roadele aduse de toamnă nu se termină aici, pentru că pe lângă muzica fantastică, vom avea mâncare delicioasă, pregătită cu drag de bucătarii noștri: păstrăv la grătar cu cartof natur. Sau piept de curcan cu harissa, capere și salată de bulgur. Sau mușchiuleț de porc cu ardei copt și salată verde. Și la desert: tortul casei. Sau Mousse de ciocolată neagră. Sau Mousse de flori de soc. Sau Cheese cake”, este mesajul organizatorilor.

Cei interesați să ia parte la evenimentul organizat vineri la Pensiunea Cetățuia pot face rezervări la telefon 0731.999.222. Locurile sunt limitate și din ce în ce mai puține, deci nu ratați o asemenea oportunitate.

Pensiunea Cetățuia este situată la 632 m altitudine, pe dealul cu același nume, la distanța de 30 km de orașul Buzău, în comuna Măgura. Drumul este accesibil în orice anotimp și urcă din DN 10 din localitatea Măgura, către mănăstirea Ciolanu, iar după 3 km se continuă prin pădure, aproximativ 1 km.

Invitat să cânte în deschidere la Deep Purple, Uriah Heep și Iron Maiden   

Rareș Totu este unul dintre cei mai importanți chitariști ai generației sale. A fost membru sau colaborator al grupurilor Compact, Semnal M sau Progresiv TM și a fondat grupul Trans Express. Născut la Cluj, pe 27 septembrie 1965, Rareș Totu este singurul artist român care a câștigat titlul de „Chitaristul Anului” în două țări diferite: România (1987) și Ungaria (1992). Chitarist, solist vocal, producător muzical, expert consultant în domeniul chitarelor electrice și al echipamentelor de scenă și inginer de sunet, Rareș Totu a colaborat cu artiști de renume din țară, dar și din Ungaria, Germania, Austria și Statele Unite ale Americii. De asemenea, a cântat în deschiderea mai multor trupe de renume internațional, printre care Deep Purple, Uriah Heep, Iron Maiden, Winger, Animals, fiind și un protagonist obișnuit al festivalelor de blues și jazz din țară și din Europa.

loading...
error: Content is protected !!