Sport

Nu esti expert in pariuri live? Iata cateva detalii care te vor ajuta sa dezvolti o strategie pentru tenis!

Tenisul este unul dintre cele mai iubite sporturi din lume, iar faptul ca nu exista pauze indelungate intre marile competitii face ca acest sport sa fie si in topul preferintelor pariorilor. In plus, predictiile pe tenis nu trebuie sa ia in calcul foarte multe variabile, intrucat publicul este tacut, nu exista posibilitatea unei remize, vremea pe care se disputa meciul este perfecta, iar starea suprafetei de joc este intotdeauna impecabila.

Tocmai de aceea, foarte multi pariori opteaza pentru selectiile din oferta de pariuri live pe tenis, intrucat pot miza pe orice detaliu al partidei. Daca inca nu esti expert in domeniu, mai jos vei descoperi cateva detalii care te vor ajuta sa intelegi si sa alegi cele mai valoroase optiuni de pariere in timpul unui meci de tenis.

Varietatea este cea mai importanta caracteristica a ofertelor de pariuri live pe tenis. Printre cele mai populare optiuni se regasesc cele de tip “moneyline”: castigatorul partidei, castigatorul setului si castigatorul fiecarui game.

Acestea iti ofera posibilitatea de a miza pe jucatorul care crezi ca va iesi invingator intr-un moment anume al jocului. In functie de platforma pe care o alegi, oferta de pariuri live poate fi mult mai variata. Astfel, un site cu renume iti va da sansa sa pariezi pe foarte multe detalii din timpul unui meci de tenis, precum:

– scor corect in fiecare game;

– total puncte in fiecare game (Peste/Sub);

– va fi sau nu egalitate in game-ul in curs de desfasurare;

– castigatorul fiecarui punct din game;

– handicap game-uri;

– numar de game-uri in set (Peste/Sub);

– scor corect la seturi;

– total game-uri (Par/Impar);

– orice set la 0.

Care sunt regulile pe care trebuie sa le cunosti?

Ofertele de pariuri live pe tenis au un regulament simplu. Cel mai important detaliu este sa te asiguri ca faci selectia inainte ca punctul sa inceapa. Pe masura ce partida evolueaza, cotele se vor modifica pentru a oglindi realitatea de la fileu.

Atunci cand mingea este in joc, selectiile sunt suspendate, iar finalizarea punctului va oferi si noile cote pentru urmatoarea minge pusa in joc. Unul dintre aspectele de care trebuie sa tii cont este ca optiunile live te pot ajuta sa eviti surprizele produse pe teren. Iata cum sa profiti de acest tip de selectii!

Observa cu rabdare inceputul de partida. Asigura-te ca folosesti cel mai mare avantaj al ofertei de pariuri live: posibilitatea de a vedea evolutia jucatorilor in direct. Desi poti anticipa un anumit rezultat inainte de partida, optiunile live iti dau sansa de a observa forma fiecarui sportiv inainte de a depune o miza.

Daca evolutia favoritului nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, poti refuza pariul sau poti miza pe adversar. In cazul in care observi o revenire, poti oricand sa profiti de momentul bun din meci. In orice caz, ai sansa de a vedea desfasurarea partidei inainte sa iei parte la actiune.

Cauta optiunile valoroase din oferta. In anumite momente ale partidei, ofertele de pariuri live pun la dispozitie optiuni deosebit de valoroase, indiferent de sport. Un bun exemplu din tenis este cel al jucatorului favorit care are un inceput dificil de partida. Daca Djokovic are o cota mica de castigare a meciului inainte de inceperea evenimentului, un inceput usor nefavorabil pentru el va mari considerabil aceasta cota in cadrul ofertei.

Articole similare