miercuri, 15 iulie 2020

Noi plecări și sosiri la HC Buzău! Handbaliștii revin la antrenamente la începutul lunii viitoare

Lotul cu care HC Buzău va ataca următoarea ediție a Ligii Naționale de handbal masculin începe să prindă contur. Noi mutări au avut loc în aceste zile, înaintea revenirii la antrenamente, stabilită pentru începutul lunii viitoare.

Pe lista noilor sosiți, începută spectaculos, cu antrenorul Pero Milosevic și continuată în forță cu iranienii Allahkaram Esteki și Mohsen Babasafari și cu francezul Leo Renaud-David, s-au adăugat numele lui Călin Hossu, un inter stânga împrumutat de la Dinamo, și un puști de la LPS, Robert Gheorghe. Călin Demetrious Hossu (21 de ani) are experiența unui stagiu în Germania, la celebrul THW Kiel, unde a evoluat la echipa U19 a clubului, iar în țară, până la transferul la Dinamo, a mai evoluat la Universitatea Cluj (2018-2019), pentru care a marcat 67 de goluri.

Despre celălalt nou sosit, președintele clubului buzoian, Georgian Băducu, are numai cuvinte de laudă, potrivit observatorulbuzoian.ro: „E un copil excepțional de la echipa LPS, vârful de generație al acestei grupe de juniori, iar sosirea lui la noi este consecința firească a muncii bune care se face acolo și a faptului că urmărim cu interes rezultatele și evoluțiile acelor copii”.

Despărțire amiabilă de Șania, Grasu s-a lăsat!

Și lista plecărilor s-a mărit între timp. După Fabacary Dieme, întors în Franța și Daniel Bobeică și Eugen Crăciunescu, cei doi portari care au ajuns la Botoșani și, respectiv, la Călărași, HC Buzău s-a mai despărțit de alți doi jucători.

Fostului internațional Alin Șania nu i-a mai fost prelungit acordul, iar Andrei Grasu a decis să abandoneze activitatea sportivă din cauza problemelor me­di­cale. Și această listă rămâne deschisă, ultimul cuvânt urmând să-l aibă noul antrenor, Pero Milosevic.

loading...
error: Content is protected !!