vineri, 16 aprilie 2021

Nimic de făcut: HC Buzău – Dinamo Bucureşti 20-25 (10-13)

Nu a fost rost de surpriză, marţi seară, în primul meci pe care HC Buzău l-a susţinut în turneul Ligii Naţionale de la Cluj Napoca, ce programează, în aceste zile, patru etape, 21-24. Handbaliştii buzoieni au întâlnit cea mai tare echipă din România, campioana ultimilor 5 ani, Dinamo Bucureşti, iar rezultatul a fost cel previzibil. Chiar dacă prima repriză a fost ceva mai echilibrată, dovadă şi scorul pauzei, 13-10 pentru bucureşteni, niciun moment nu s-a pus problema învingătoarei. Dinamo s-a distanţat chiar şi la un maxim de 7 goluri spre finalul partidei (24-17, 25-18), însă buzoienii au mai reuşit să „cosmetizeze” puţin eşecul, trei reuşite consecutive ale lui Allahkaram Esteki din ultimele minute stabilind un rezultat oarecum rezonabil, 25-20.

Înfrângere „în grafic”, care nu schimbă cu nimic datele problemei. HC Buzău se menţine pe locul 9 după 21 de etape şi va disputa următoarea partidă joi, de la 15.45, împotriva celor de la CSU Suceava.

-marcatori HC Buzău: Esteki – 5 goluri, Mironescu (4), Nosrati (3), Dumitrana (3), V. Milosevic (2), Broască (1), Bejinariu (1), Yousefinezhad (1).   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...