vineri, 16 aprilie 2021

Iuganu și Subțirică în lotul pentru ,,dubla” România – Macedonia

Federația Română de Handbal a anunțat lotul convocat de selecționerul naționalei feminine, Adrian Vasile, pentru dubla manșă cu Macedonia de Nord din preliminariile Campiona­tului Mondial din luna decembrie. Pe lista celor 20 de jucătoare se află și două fete de la Gloria, pivotul Alexandra Subțirică reve­nind cu această ocazie în lotul “tricolorelor” pentru a i se alătura Anei Maria Iuganu. Pregătirea se va desfășura la București, începând cu 12 aprilie, primul joc urmând să se dispute în Sala ,,Dinamo” pe 17 aprilie (ora 18.00), returul fiind programat pe 21 aprilie la Skopje (ora 18.45). Iată componența lotului de 20 de jucătoare:

• Portari: Denisa Dedu (CSM București), Yuliya Dumanska (Podravka), Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea)

• Extreme stânga: Cristina Florică (SCM Rm. Vâlcea), Ana Maria Iuganu (Gloria Buzău)

• Interi stânga: Cristina Neagu (CSM București), Gabriela Perianu (CSM București), Anca Polocoșer (Minaur Baia Mare), Bianca Tiron (Dunărea Brăila), Bianca Bazaliu (CSM București)

• Centri: Eliza Buceschi (Rapid), Cristina Laslo (Minaur Baia Mare), Andreea Popa (Minaur Baia Mare), Laura Pristăvița (Gloria Bistrița)

• Interi dreapta: Daria Bucur (SCM Rm. Vâlcea)

• Extreme dreapta: Laura Moisă (CSM București), Sonia Seraficeanu (Minaur Baia Mare)

• Pivoți: Lorena Ostase (CSM Slatina), Crina Pintea (CSM București), Alexandra Subțirică (Gloria Buzău)

Campionatul Mondial din Spania va fi prima competiție la feminin cu 32 de naționale la start. Din Europa sunt deja calificate șase reprezentative: Spa­nia, din postura de țară gazdă, Olanda – campioană mondială, Norvegia, Fran­ța, Croația și Danemarca (locurile 1-4 la EURO 2020).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...