Monden

Nicoleta Voicu vrea să se mărite. Cum arată bărbatul ideal

Este sătulă de singurătate și vrea căsătorie! Aceasta este intenția artistei buzoiene Nicoleta Voicu, care a explicat, într-un interviu pentru Antena Stars, ce calități trebuie să aibă bărbatul care vrea să-i fie alături.

Artista susține că este pregătită să se mărite la 50 de ani. Ea vrea să găsească bărbatul cu care să-și petreacă restul vieții și recunoaște că relațiile anterioare i-au adus multe dezamăgiri. Totodată, fosta iubită a lui Gheorghe Turda susține că bărbații care au mai curtat-o în ultima perioadă s-au dovedit a fi rezervați în ceea ce privește asumarea relației. Potrivit spynes.ro, buzoianca susține că a avut admiratori, dar legătura lor a rămas doar la nivelul de „mesaje și telefoane”, pentru că simțea teama lor de a se afișa cu ea în public. „Se consumă totul la nivel de mesaje, de telefoane, iar eu nu pierd timpul și simt intenția oamenilor, dar simt și teama lor. În viața mea au fost trădări”, a spus Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Cu toate acestea, Nicoleta nu renunță și este dornică să-și găsească alesul. După zeci de ani de experiențe mai puțin plăcute, artista știe ce își dorește de la bărbatul care o să-i fie alături. Vedeta vrea să fie acceptată cu bune și cu rele și să nu fie lăsată la greu. „Un bărbat care să înțeleagă și urcușurile și coborâșurile acestei meserii. Trebuie să mă accepte și în pijamale, și ciufulită și în papuci, când ies cu câinele afară. Nu sunt așa scoasă din cutie tot timpul și sunt oameni care la greu mai rup ușile, care la o problemă de sănătate mai rup pragurile. Vreau un om pe care să-l simt acolo nu doar la bine, ci mai ales la greu”, a precizat interpreta care a împlinit 50 de ani în februarie.

Chiar dacă a specificat că nu este mereu „ca scoasă din cutie”, Nicoleta a dat de înțeles că acest lucru se poate schimba în funcție de situația financiară a bărbatului din viața ei. „Dacă mă vrea așa, ca scoasă din cutie în fiecare zi, da (n.r., contează situația financiară a bărbatului)”, și-a încheiat mărturisirea artista.

Articole similare