Monden

Nicoleta Voicu: „Am decis că eu sunt cea mai importantă”

Fosta iubită a artistului Gheorghe Turda a pus la punct ideile și planurile pentru un nou start, personal și profesional, mai ales că revenirea după pandemie i-a redat pofta de cântat și de public. „Cu muzica a mers mai bine, anul acesta, a mers mai bine de fapt pentru cam toată lumea. Eu n-am avut concedii de șapte ani și nici vara aceasta. Am preferat să-mi fac niște rezerve de bănuți, ca să nu mai fiu descoperită în aceste vremuri tulburi, am și rata la bancă. Mi-am satisfăcut însă micile plăceri, n-a fost să tânjesc după ceva și să nu mă răsfăț. După o perioadă grea, pe toate planurile, am decis că eu sunt cea mai importantă”, a declarat artista.

Buzoianca Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au avut o relație de iubire în urmă cu ceva timp, însă cei doi s-au despărțit cu scandal, după mai multe certuri și împăcări. Acum, cântăreața de muzică populară pare că s-a refăcut, după situația grea financiară, dar și după problemele personale din ultimii ani. Iar dacă noul început a venit la pachet și cu „economii”, starea Nicoletei per total a devenit echilibrată, chiar spre bine. „Și cu sănătatea sunt bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns la un echilibru, în viața asta, la o mulțumire sufletească, pe toate planurile”, a mai completat buzoianca pentru ego.ro.

Reamintim că, în anul 2019, Nicoleta a primit o somație prin care i se cerea să nu mai menționeze numele binecunoscutului cântăreț de muzică populară. În ciuda situației create, Nicoleta Voicu susținea atunci, că nu are de gând să țină cont de aceasta și că va continua să vorbească despre cel pe care l-a iubit, atât timp cât simte că are ceva de spus.

Articole similare