Sport

Ne vizitează campioana! Ce a spus Dan Petrescu despre meciul de orgoliu din Crâng

CFR Cluj a câştigat campionatul, pentru a cincea oară consecutiv în Liga 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului. Clujenii au profitat de pasul greşit făcut de FCSB în meciul cu FC Voluntari, 2-2, şi au pus mâna pe trofeu, după 2-1 cu Universitatea Craiova.

Astfel, partida de la Buzău de duminică, despre care se credea că se va juca cu titlul pe masă, nu va mai avea nicio miză şi va fi una doar pentru orgoliu.  Rezultatul meciului nu va influenţa clasamentul din play-off: CFR Cluj e campioană, iar FCSB nu poate pierde locul 2.

Totuşi, campioana va încerca să-şi onoreze blazonul şi a anunţat că va veni la Buzău să câştige şi acest ultim meci din campionat. „În următoarele două-trei zile va fi plin de petreceri, însă nu vom merge în vacanţă la Buzău. Trei zile facem doar poze şi petreceri, vom avea liber. Apoi, fotbal. Nu pot să scap de acest defect al meu, nu-mi place să pierd. Nu voi merge în vacanţă la Buzău. Nu ştiu când vom începe antrenamentele. Indiferent ce va fi, mergem la Buzău să câştigăm. Acum trei ani a fost la fel, am pierdut după golul lui Teixeira şi am fost tare supărat”, a spus antrenorul campioanei, Dan Petrescu, după meciul de duminică seară, care a păstrat titlul în Ardeal.
Partida dintre FCSB şi CFR Cluj se va disputa duminică, de la ora 20.30, pe stadionul din Crâng. Până la ora închiderii ediţiei, FCSB nu a anunţat procesul de ticketing.

Articole similare