Educație

Nadia Drăgan, două premii la concursul „Codlea Song Fest”

Eleva Nadia Drăgan a obținut noi premii la concursul muzical desfășurat în data de 25 martie, la Casa de Cultură a Municipiului Codlea, respectiv a III-a ediție a Festivalului Național de Muzică pentru copii și adolescenți „CODLEA SONG FEST”.

Ca și la edițiile precedente, organizatorii și-au propus și de această dată să descopere și să promoveze tinerii talentați și muzicia specifică vârstei lor, pentru a le dezvolta spiritul de competiție și corectitudine și pentru a le  promova dragostea pentru artă.La această competiție muzicală a simțului estetic, a bunului gust, a creativității,  Nadia a stălucit din nou. Ea a obținut locul I la secțiunea pop internațional și locul II la secțiunea pop românesc.

CODLEA SONG FEST se dorește a fi o modalitate de promovare și stimulare a muzicii ușoare în rândul tinerelor talente, precum și readucerea în atenția publicului a celor mai valoroase creații muzicale din componistica românească și internațională.

La această competițiemuzicală a fost premiat și corul de copii „Andante Star” condus de profesorul Cristinel Muscăloiu, din care face parte și Nadia Drăgan.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker