Actualitate

Motocicliștii, reclamați primarului Toma

Zgomotul produs de motociclete a fost un motiv suficient de bun pentru un buzoian așa încât să îi ceară primarului Constantin Toma să ia măsuri împotriva celor care ambalează motoarele aparent fără niciun motiv. Cetățeanul nemulțumit a transmis că motocicliștii care tranzitează zona centrală a orașului, cum ar fi Bulevardul Unirii, vin la pachet cu zgomotul creat de motoarele acestor autovehicule și care creează un disconfort major locuitorilor din zonă.

„Pe Bulevardul Unirii sunt motocicliști care ambalează motoarele fără rost, accelerează la maxim la plecarea de pe loc, din intersecție și produc un zgomot infernal. Nu ne mai putem odihni după masă sau noaptea, nu mai zic de cei care avem copii mici. Consider oportună o reglementare care să limiteze circulația motocicletelor, ATV-urilor etc., pe arterele principale ale orașului după ora 21.00 (așa cum s-a stabilit și în alte orașe). Cei care vor să-și etaleze motoarele și să le tureze la maxim o pot face pe centură sau în afara orașului”, a scris buzoianul pe platforma Buzau City Report.

Primarul i-a răspuns că a înaintat sesizarea sa către instituțiile competente, respectiv, Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipale și Registrul Auto Român, sucursala Buzău. Rămâne de văzut ce măsuri vor lua autoritățile după ce plângerea buzoianului va fi analizată. „Având în vedere prevederile art.179 din Hotărârea nr.1391/2006 din 04 octombrie 2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, sesizarea dumneavoastră a fost înaintată atât Poliției Municipiului Buzău-Biroul Rutier, cât și Registrului Auto Roman, Sucursala Buzău”, a răspuns primarul Toma.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker