Monden

VIDEO | Yny Sebi, o nouă piesă de dragoste

Un nou hit la care suspină iar fanele, versuri care dau speranță că buzoianul este tot liber, fără angajamente, ba mai mult, chiar suferind că a rănit din dragoste. Piesa a fost lansată în urmă cu câteva zile, dar fanii deja îi scriu că au pus-o pe repeat și va fi sigur un nou hit, al primăverii. A strâns deja peste 280.000 de vizualizări.

Însă, de câte ori a fost întrebat despre o iubită sau o prietenă mai apropiată, buzoianul a spus că piesele sale vorbesc despre povești sau episoade culese din jurul său, dar care l-au implicat și pe el într-o bună parte. În schimb, a subliniat că nu se grăbește să-și facă o iubită. „În momentul de față nu doar că nu îmi stă mintea la o relație, dar nici nu cred că voi avea una în următorii  cinci ani. Sunt natural. Sunt drăguț cu ele. Adică încurajez foarte mult fetele, nu sunt genul de băiat împotriva femeilor, cum mai sunt poate unii bărbați. Poate de asta”, a explicat Yny Sebi.

Tânărul nu doar că nu își dorește o relație, dar trăiește și cu teama că în momentul de față tinerele vor să se apropie de el doar datorită celebrității sale. „Chiar nu am nicio iubită. Au fost câteva clipuri pe Tik Tok cu mine făcând cadouri de «Ziua îndrăgostiților», dar nu am nicio iubită oficială acum. De fapt nici oficială, nici neoficială. Sunt singur. Dar nici nu caut. La mine este mai complicat pentru că mă gândesc că o fată ar vrea să iasă pentru mine datorită faimei. Sunt și genul de om care se gândește în o mie de părți, despică firul în o mie. Și la muzică sunt la fel. Am piese pe care le-am scos, dar eu nu voiam să le lansez. Așa e felul meu de a fi”, a mai spus Yny.

Cu toate că a împlinit 19 ani, iar mulți tineri din noua generație de-abia așteaptă să devină majori pentru a se muta singuri, Yny locuiește în continuare cu familia. „Nici nu mă gândesc să mă mut. Dacă nu era mama eram «mort». La cât de dezordonat sunt, vă zic sincer, nu mă ascund, nu aș fi rezistat. Când vin de la concerte și trebuie să plec imediat la altă cântare, mama știe că iar are de spălat un coș de rufe, că iar trebuie să-mi calce”, a mai povestit amuzat Yny Sebi. Artistul a recunoscut că este extrem de răsfățat de mama lui și că i-ar fi greu să trăiască altfel. „Când mi-am făcut tatuajul, într-o seară mă pregăteam să plec la club și mi-am dat jos folia de protecție și mi-am luat o cămașă albă. Toată cămașa s-a murdărit și
i-am zis mamei să mi-o spele imediat ca să nu rămână pătată. Recunosc că, fără ei, fără părinții mei, fără ajutorul lor, nu aș face față”,
a mai spus pentru ego.ro buzoianul.

*

YNY Sebi este una dintre senzațiile muzicii trap din România. El a reușit să facă senzație pe YouTube și pe TikTok după ce a lansat piese care au prins la public. Tânărul artist are doar 19 ani, însă cariera lui este în mare ascensiune. Versurile „Eu golan, tu fată bună” au devenit virale pe TikTok și au reușit să strângă milioane de vizualizări. Acesta a fost prezent la mai multe emisiuni radio și tv și a vorbit deschis despre cum faima îl ajută în mai multe situații. El a lansat piesă și cu Bogdan de la Ploiești, iar succesul lor încă rezonează cu fanii lui tineri.

YNY Sebi s-a împrietenit cu cei mai în vogă vloggeri și artiști ai momentului. Printre numele celebre se numără Abi Talent, Dorian Popa, Bogdan DLP și alții.

YNY Sebi a făcut baschet de performanță timp de 7 ani, însă muzica este pasiunea lui cea mai mare. El spune că este un consumator activ al acestui gen de muzică pe care o abordează.

Yny Sebi a devenit viral pe TikTok cu multe clipuri și versuri din muzica lui. „Simțeam că tot ceea ce fac nu mai este apreciat de nimeni și începusem să îmi pierd complet încrederea în mine. Asta punea stăpânire pe mine, pe gândurile mele și pe planurile de viitor pe care la aveam. Acum… iată-mă aici! Nu o să uit niciodată luna octombrie a anului 2019, momentul în care am lansat prima mea piesă”, declara trapper-ul în urmă cu ceva timp.

YNY Sebi are peste 330.000 de urmăritori pe Instagram, iar pe TikTok este și mai cunoscut.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker