Monden

Motivele pentru care ar trebui să-i cumperi un trandafir criogenat persoanei iubite

Dacă îți dorești să îi cumperi un trandafir criogenat, dar totuși nu ești convins, acest articol te va motiva suficient pentru a-i face un astfel de cadou persoanei iubite. Este știut faptul că a dărui flori este cea mai bună metodă prin care îți exprimi sentimentele și îți arăți dragostea.

Așadar,  în acest articol vei afla tot ce trebuie să știi despre trandafirul criogenat, dar și motivele pentru care trebuie să-i cumperi un astfel de trandafir  le găsești aici.

Ce este un trandafir criogenat?

Trandafirul criogenat este un trandafir care a trecut printr-un proces complex și de durată. Acest proces constă în înghețarea trandafirului, apoi este îndepărtată apa din petalele acestuia, iar apoi se va mări temperatura treptat timp de o lună.

Trandafirul – floarea preferată de către femei

Întotdeauna trandafirul a fost floarea preferată de către femei pentru că exprimă dragostea și pasiunea. A dărui un trandafir este considerat un gest romantic, iar faptul că alegi un trandafir criogenat exprimă că îți dorești să conservi sentimentele voastre și relația o să dureze o veșnicie.

Știi și tu că pentru a păstra viu un trandafir natural este nevoie să îi dedici zilnic o anumită perioadă, pentru a-i spăla vasul, a-i schimba apa și a-i tăia codițele, ceea ce nu este tocmai plăcut. Dar pentru un trandafir criogenat nu sunt necesari acești pași, astfel că persoana iubită se va bucura cu siguranță că poate avea parte mulți ani de frumusețea trandafirului fără a depune efort.

Trandafirul exprimă sentimente puternice, precum dragostea, recunoștința și aprecierea, un trandafir criogenat exprimă aceste sentimente veșnic

Pentru a transmite toată recunoștința și dragostea ta față de femeia iubită trebuie să-i dăruiești un astfel de trandafir. Cu siguranța va realiza cât de mult înseamnă pentru tine.

O piesă de decor excepțională

Un trandafir criogenat este o modalitate foarte bună de decor, pentru că ce poate fi mai frumos decât o floare încântătoare, care atrage armonie, bună dispoziție și se păstrează la fel de frumoasă în fiecare zi.

Culorile diverse și modul în care vrei să î-l dăruiești

Vei găsi trandafiri criogenati sub toate culorile, roșu, roz, albastru, galben, multicolor și multe alte culori , deci cu siguranța vei găsi și culoarea ei favorită.

Ai posibilitatea de a alege și modul în care vrei să î-l dăruiești, poate fi o cupolă de sticlă care îi va aminti de basme și implicit de poveștile frumoase de dragoste din basme, dar poți alege și trandafiri criogenati în cutie.

Dacă tu consideri că te hotărăști mai greu și îți dorești să alegi trandafirul perfect poți accesa Maison d’Or florarie online și poți alege în liniște un cadou potrivit. De asemenea, dacă nici cu timpul nu stai prea bine te poți bucura de serviciul trandafiri criogenati cu livrare imediată oferit de Maison d’Or.

(Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/cleme-de-birou-cleme-de-hartie-buchet-de-flori-flori-in-buchet-2008143/) 

 

 

Articole similare