Economic

Motive pentru care inchirierea unei imprimante este o miscare inteligenta pentru afacerea ta

Te-ai gandit vreodata sa inchiriezi o imprimanta pentru compania ta?  De la proiectele pe termen scurt pana la preturile atractive ale abonamentelor, inchirierea unui echipament de imprimare si copiere este o optiune viabila pentru intreprinderile de toate dimensiunile. In ziua de astazi, necesitatile firmelor au depasit simpla nevoie de imprimare, fiind necesare si servicii de copiere, scanare si fax. Toate aceste specificatii se pot regasi intr-un singur echipament si anume o imprimanta multifunctionala, pe care cele mai multe firme aleg sa o inchirieze in loc sa o achizitioneze. Iata care sunt motivele pentru care multe companii aleg sa inchirieze imprimante sau copiatoare:

Unele firme nu sunt pregatite sa ia o decizie pe termen lung

Nimeni nu poate prezice viitorul si poate fi deosebit de dificil sa stii de ce anume vei avea nevoie intr-un climat de afaceri care se schimba atat de rapid. Prin inchirierea unei imprimante, poti indeplini o nevoie imediata fara a cunoaste natura exacta a cerintelor tale de copiere si imprimare pe termen lung.

Beneficii incluse in abonament

Atunci cand alegi sa inchiriezi o imprimanta de la https://www.copierservice.ro/inchirieri-copiatoare, in pretul abonamentului vei gasi si cateva beneficii. Transportul si instalarea imprimantei sunt gratuite si la fel sunt si consumabilele. In plus, ai service inclus si instruire gratuita pentru personal. In functie de abonamentul ales, intre 1 si 5 angajati pot beneficia de instruire din partea profesionistilor.

Evenimentele speciale necesita solutii de scurta durata

Exista un eveniment special in calendarul afacerii tale? Inchirierea unei imprimante multifunctionale pentru conventii, seminarii sau evenimente de pregatire speciala iti poate ajuta echipa sa tina pasul cu cerintele suplimentare de copiere si tiparire.

Un sezon aglomerat necesita un volum mai mare de imprimare

Indiferent daca este sezonul fiscal sau daca doresti sa pui la punct toate documentele, inchirierea unei imprimante multifunctionale suplimentare te poate ajuta sa reduci timpul de munca si poate elimina nevoia de externalizare care este destul de costisitoare.

O noua locatie necesita o noua imprimanta

Chiar daca ai deja o imprimanta in companie, atunci cand te extinzi si deschizi spatii aditionale de birouri, locatii de depozitare sau alte puncte de lucru, ai nevoie de o imprimanta care sa acopere si nevoile noului spatiu.

Este mai bine sa incerci inainte de a cumpara

Este posibil sa doresti sa achizitionezi o imprimanta multifunctionala insa nu esti sigur care este modelul potrivit pentru nevoile afacerii tale. Preturile accesibile de inchiriere pentru o imprimanta te ajuta sa testezi mai multe produse si sa verifici functiile specifice inainte de a te decide asupra unui produs.

Nevoia de flexibilitate bugetara

Achizitionarea unei imprimante nu este intotdeauna o optiune din cauza bugetului limitat, in special in cazul in care ne confruntam cu o cadere economica, dar inchirierea poate fi o alternativa buna. Dupa ce examinezi preturile de inchiriere pentru o imprimanta multifunctionala, poti fi placut surprins sa afli ca-ti poti permite un echipament performant, care va imbunatati fluxul de munca si productivitatea biroului. Nu trebuie sa faci compromisuri, ci doar sa gasesti cea mai buna varianta pentru bugetul companiei tale!

Pentru inchiriere sunt disponibile cele mai noi modele

Imprimantele vechi nu pot tine intotdeauna pasul cu necesitatile de imprimare si scanare ale companiei tale. Avand un abonament, poti inlocui echipamentul vechi cu unul nou, fiind in orice moment in pas cu tehnologia. Astfel, biroul tau poate beneficia oricand de cele mai noi modele de imprimante multifunctionale, care fac fata cu succes oricarei necesitati de copiere, scanare si imprimare.

Articole similare