Monden

Modelul și influencerul Elena-Maria Popescu, nominalizată la Elle New Media Awards 2023

Elle New Media Awards este o nouă treaptă de afirmare bifată de frumoasa blondină buzoiancă Elena-Maria Popescu. Cariera de model și aparițiile în câteva videoclipuri ale vedetelor autohtone au adus-o pe lista nominalizărilor Elle anul acesta.

Elena este la categoria Newcomers, acolo unde descrierea care îi va aduce voturi o arată ca pe una dintre frumusețile autohtone care merge în cele mai cool locuri, la cele mai tari petreceri, muncește mult și visează la fel, iar toate activitățile ei se reflectă în contul său de Instagram și de Tik Tok: „Elena-Maria Popescu are un stil relaxat, pozează uneori inocentă alteori cu aer bosumflat și sexy, detaliile vieții ei inspirând pe rețelele de socializare o comunitate consistentă de 14.000 de oameni”.

În ultimii ani, pe lângă reclamele – din industria fast-food-ului, a hainelor sau a bijuteriilor – în care a apărut, blondina a devenit muza ideală pentru artiștii tineri care își lansează hituri după hituri, precum Liviu Teodorescu, Edward Sanda, Smiley, Lidia Buble, Amedeo sau Eugenia Nicolae. Recent, un alt buzoian a „intrat în cărți” la Elle Style Awards, WRS câștigând detașat premiul de Best Male Artist. Renumita Gală Elle premiază creatorii de conținut online din zona de lifestyle, de la cei care activează în modă și frumusețe la cei care aduc în fața publicului lor probleme sociale sau își educă urmăritorii. Newcomers sau cu o îndelungată prezență în online-ul românesc, aceștia sunt oamenii care se dovedesc a fi prezențe de neignorat, iar publicul și fanii decid care le sunt preferații.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker