vineri, 03 iulie 2020

Mocanu (USR): „Nu este adevărat”

Referitor la articolul publicat și asumat la data de 1 iunie 2020 de redacția Opinia Buzău, vă informăm că acesta conține mai multe informații neadevărate și tendențioase.

Astfel:

–    Nu este adevărat că în protocolul discutat inițial, funcția de candidat al Alianței USR-PLUS la funcția de Primar al municipiului Buzău revenea partidului PLUS;

–    Domnii Irinel Cârstea și Gabriel Ștefan Ionică sunt membrii partidului Uniunea Salvați România conform statutului și drept umare au toate drepturile ce li se cuvin, inclusiv opțiunea de a candida, care nu este îngrădită sau restricțonată niciunui membru al partidului. Orice candidatură urmează un proces de validare internă și pași statutari care sunt obligatorii a fi respectați și vă asigurăm că au fost respectați și în cazul validării candidaturilor dumnealor.

–    Domnul Ștefan Petriceanu și doamna Mădălina Munteanu și-au pierdut pozițiile pe listele de candidați ai USR în cadrul alegerilor locale, prin demisii din partid, nu prin excluderi. Faptul că dumnealor erau sau nu pe poziții eligibile sunt pure speculații pe care aveți tot dreptul să le faceți, electoratul urmând a ne confirma dacă ați avut sau nu dreptate. Ce vă putem asigura este că poziția acestora pe listele de candidați a fost asigurată printr-un proces complet democratic și transparent la care au participat toți membrii partidului, proces care este caracteristic USR-ului, o noutate și o necesitate în rândul partidelor politice românești.

Cu speranța că data viitoare când publicați un articol referitor la partidul Uniunea Salvați România ne veți contacta pentru a vă asigura că nu vehiculați în spațiul public informații eronate, din respect față de cititorii dumneavoastră, vă mulțumim pentru publicarea acestui drept la replică.

Valeriu Mocanu

Președinte USR BUZĂU

 

loading...
error: Content is protected !!