Economic

Mobilierul alb de dormitor: formă, dimensiune, stil, culoare și material

Mobilierul alb pentru dormitor este o alegere populară pentru cei care doresc să creeze un dormitor modern și elegant. Seturile de mobilier alb pentru dormitor sunt disponibile în multe stiluri diferite, așa că ar trebui să fie ușor să găsești setul perfect pentru spațiul tău.

Ce este mobilierul alb pentru dormitor?

Mobilierul alb pentru dormitor este o alegere populară pentru cei care doresc să creeze un dormitor modern și elegant. Seturile de mobilier alb pentru dormitor sunt disponibile în multe stiluri diferite, așa că ar trebui să fie ușor să găsești setul perfect pentru spațiul tău.

Mobilierul alb pentru dormitor este adesea văzut ca un semn de eleganță și lux. De asemenea, vă poate ajuta să creați un spațiu aerisit, plin de lumină, care să pară spațios. Atunci când alegeți seturi de mobilier alb pentru dormitor, veți dori să luați în considerare ce alte culori sau modele doriți în camera dvs. – cum ar fi lenjeria de pat albastru sau maro – pentru ca contrastul dintre culori să nu fie copleșitor.

Importanța albului într-un dormitor

Albul nu este doar o culoare. Este un sentiment, o emoție și o stare de spirit. Albul este calm și pașnic. Albul este, de asemenea, curat și proaspăt. Culoarea are multe conotații pozitive, motiv pentru care a devenit cea mai populară alegere pentru decorul dormitorului în ultimii ani.

Următoarele sunt câteva sfaturi despre cum să aranjați lenjeria de pat pentru a crea dormitorul alb perfect:

 • Folosește lenjerie de pat albă ca bază pentru designul dormitorului tău
 • Alegeti culori neutre pentru pereti si parchet
 • Aveți mobilier deschis la culoare, cu puține detalii contrastante
 • Includeți doar una sau două note de culoare care sunt fie profunde, fie strălucitoare

Beneficiile de a avea un dormitor alb

Albul este o culoare neutră care poate fi folosită în orice cameră. Poate fi folosit ca accent sau ca culoare dominanta. Este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și păstreze dormitorul curat și minimalist.

 • Curat și minimalist: principalul beneficiu al unui dormitor alb este că se va simți curat și minimalist. Acest lucru se datorează faptului că albul nu are alte culori amestecate cu el și va face camera să arate mai mare decât este de fapt, ceea ce te va face să te simți mai relaxat.
 • Excelent pentru decorare: Un alt lucru grozav despre a avea un dormitor alb este faptul că face decorarea camerei mult mai ușoară, deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la conflictul de culori sau modele.
 • Versatil: Albul poate fi folosit ca culoare de accent sau ca culoare dominantă a camerei tale, ceea ce înseamnă că nu ești limitat de ceea ce poți face cu spațiul tău.

Cum să decorezi un dormitor cu mobilier alb – 7 sfaturi simple de la designeri de interior

Decorarea cu mobila dormitor alba poate fi o sarcină dificilă. Dar nu trebuie să fie. Cu aceste 7 sfaturi simple de la designeri de interior, vei avea dormitorul perfect în cel mai scurt timp.

 1. Alegeți paturi din lemn, cu tapițerie curată (sau chiar fara), pentru a crea un sentiment de ordine.
 2. Includeți o mulțime de spațiu de depozitare sub formă de dulapuri și dulapuri încorporate pentru a păstra lucrurile îngrijite și ordonate. Încercați totuși să nu adăugați prea multă mobila în dormitor, deoarece acest lucru îl va face să pară mai mic decât este în realitate. Utilizați doar ceea ce aveți nevoie sau doriți în dormitor pentru depozitare.
 3. Folosiți mobilier deschis la culoare pentru a face camera să se simtă mai mare. Mobila din lemn alb este printre cele mai potrivite.
 4. Adaugă un covor sau două pentru textură și confort
 5. Păstrează-ți paleta de culori deschisă cu pereți albi, mobilier, perdele și lenjerie de pat
 6. Păstrați orice accesorii la minim – încercați să nu aglomerați spațiul cu prea multe lucruri
 7. Evitați să adăugați prea multe textile cu model deoarece acestea pot copleși spațiul

Sfaturi și idei pentru a face dormitorul tău alb să arate cel mai bine

Un dormitor alb este o pânză goală. Și deși poate părea descurajant să decorezi, nu este. Iată câteva sfaturi și idei despre cum să decorați un dormitor alb.

 1. Vopsiți pereții într-o culoare deschisă – Culorile deschise vor face camera să pară mai mare și mai strălucitoare. De asemenea, vă permite să adăugați note de culoare cu mobilierul sau așternuturile.
 2. Folosiți perdele întunecate – Perdelele întunecate vor face ca camera să se simtă confortabilă și intimă noaptea. De asemenea, vă permit să vedeți afară, dar să nu fiți văzut din exterior, ceea ce poate fi grozav pentru confidențialitate.
 3. Adăugați note de culoare – Adăugarea de note de culoare cu mobilierul sau așternutul va face ca camera să se simtă mai personală și mai puțin ca un spațiu gol care așteaptă atingerea altcuiva.

 

Articole similare