Monden

Mike Godoroja & Blue Spirit revin la Cetățuia pentru o seară de blues de neuitat

Trei ore și jumătate de blues autohton, presărat cu preparate alese, într-un cadru feeric, vor face din seara de joi o amintire unică, într-o vară memorabilă! Acestea sunt ingredientele ce vă poftesc la Pensiunea Cetățuia pe 12 august, când Mike Godoroja și a lui trupă vă vor încânta urechile și vă vor aduce aminte de tot ceea ce iubiți, respectați și îndrăgiți mai mult pe lume. Cunoscutul realizator de emisiuni radio și de televiziune cu profil de blues, jazz și rock, producătorul muzical a numeroase proiecte muzicale și evenimente media, Mike Godoroja va prezenta tot ceea ce este mai bun din proiectul Blue Spirit, din 1997 și până astăzi.

Trupa este rodul pasiunii pentru blues și rock, constituind rezultatul unei colaborări și preocupări constante de echipă, formula fiind considerată de către public ca unul dintre cei mai importanți ,,piloni” ai bluesului autohton, atât prin repertoriul abordat, cât și prin dinamismul show-urilor.

De-a lungul timpului, sub titulatura Mike Godo­roja & Blue Spirit au activat numeroși muzicieni de ca­libru, printre care Vali Vătuiu, Eugen Mihăescu, Adi Manolovici, Manuel Savu, Cătălin Răzvan, Ian Chepa, Marius Vintilă, Marcian Petrescu, Florentin Milcof.

Se vor auzi, pe rând, ,,O zi pentru tine”, ,,De ce plângi Maria”, ,,Blues pentru tine” sau ,,Caii din Pădurea Letea”, precum și mesajul arhicunoscut din piesa cu același nume ,,Vă rog s-aveți o viață frumoasă!”. ,,Vreau să las moștenire spiritul meu tânăr, iubirea față de pă­rinți și respectul sacru pentru marile valori”, acesta a fost mesajul transmis de artist în cadrul unui interviu în care a vorbit despre planurile sale muzicale.

Prețul de intrare la concert este de doar 50 de lei, așa că joia viitoare sunteți așteptați la o seară de vară ,,melodioasă”, începând cu ora 18.30!

Cetățuia Hotel & Res­taurant este situată la 632 m altitudine, pe dealul cu același nume, la distanța de 35 km de orașul Buzău, în comuna Măgura.

Articole similare