Sport

Mihalcea, mulțumit de egal

Punctul de pe Arcul de Triumf poate fi prețios

Gloria a trecut cu bine, peste debutul absolut în play-off. La prima partidă contând cu adevărat pentru promovare, buzoienii au scos un punct, pe un teren dificil, unde fanii sunt al doisprezecelea jucător.

Antrenorul Adrian Mihalcea a lăsat de înțeles în interviul acordat după finalul meciului că rezultatul este unul echitabil și că în continuare speră la o promovare direct.  „Mă bucur că nu am pierdut, e un început de play-off, vor fi numai astfel de meciuri, în momentul de față am recuperat un punct față de urmăritoare, am și urcat un loc, vom încerca să remediem problemele existente, pentru că meci de meci luăm gol. Din fericire, în lupta directă cu contracandidatele avem rezultate bune, și azi a fost un rezultat bun! După pauză, am fost mai buni, cred că am avut și o bară, cred că puteam marca și golul doi, dar e important pentru mine să conservăm pe final un rezultat pozitiv. Nu am pregătit jocul la egal, toate schimbările pe care le-am făcut au fost numai ofensive, am jucat cu cinci «underi», nu mi-a fost teamă. Dacă rezultatul final și jocul nu au fost pe placul multora, pe mine rezultatul mă mulțumește”.

Omologul lui Mihalcea, Ovidiu Burcă, s-a arătat, de asemenea, mulțumit de rezultat: „E important că echipa luptă, se bate pentru fiecare balon, azi, din punctul acesta de vedere, am fost OK. Suporterii cred, toți trebuie să credem în promovare. Am pornit sezonul regular cu un decalaj foarte mare, dar am revenit, vom lua meci cu meci”.

Pentru trupa buzoiană, astrele s-au aliniat perfect și în prima etapă a play-off-ului, rezultatele înregistrate în celelalte partide avatajând Gloria. Steaua a bătut-o clar pe Unirea Dej, iar Poli Iași a dispus în deplasare de Oțelul lui Dorinel Munteanu.

Astfel, chiar și cu un punct obținut, Gloria Buzău a urcat până pe poziția a 5-a, devansând Unirea Dej la golaveraj, ambele având câte 32 de puncte, tot atâtea câte are și Dinamo, locul 4.

Articole similare