Monden

Mihai Răzvan Rotaru vine acasă să își prezinte ,,scuzele”

El va juca alături de Filip Stoica în spectacolul ,,Scuze, noi!”

Pentru prima oară acasă în această formulă, cu un spectacol inedit ce îmbină teatrul cu dansul contemporan! Mihai ­Răz­van Rotaru, alias Mike, coordonatoarul principal al școlii buzoiene de dans modern ,,Mike’s School of Dance”, le aduce buzoienilor show-ul ,,Scuze, noi!”, alături de partenerul său de scenă, Filip Stoica.

Miercuri, 2 iunie, de la ora 19.30, la sala Consiliului Județean se vor dansa tot felul de stiluri pe parcursul întregului spectacol. ,,Vorbim despre dualitatea și ipocrizia oamenilor, despre seriozitatea și comedia din viața lor, din viața noastră. Dacă îți place muzica, dansul, umorul de calitate și poveștile spuse cu sinceritate, într-o lume în care suntem bombardați constant cu informații care concurează să ne acapareze atenția prin exagerarea importanței și seriozității lor, te invităm să faci un pas în spate și să privești detașat la ceea ce se întâmplă în jurul tău și să ne privești pe noi”, a sunat invitația lui Mike.

Spectacolul s-a jucat ultima dată în vara anului 2019, înainte de debutul pandemiei, iar acum este prima dată când Mihai îl va juca acasă, la Buzău. ,,Nu ne excludem, vorbim despre dansul contemporan făcut gratuit. Fără sens, dramatic și alimentat uneori de clișee. Ironizăm toată mișcarea dansului minimal, conceptual, indisciplinat, fără formă, dar mai ales lipsit de fond. Dezamorsăm situațiile prin ironie, prin râs și prin ilustrarea unei realități a dansului cunoscută doar în interior. Fie­care dans construit în spectacol îl deșablonăm, îl reducem la forma inițială  pentru a arăta cât de nud este în scop, fără trăiri și fără emoții”, a mai punctat buzoianul, care a jucat prima oară acest spectacol în 2018.

Reamintim ca buzoia­nul Mihai Răzvan Rotaru este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematogra­fică, la fel ca și colegul lui de scenă, este performer la Centrul Național de Dan­suri București, a avut colaborări cu teatrele Metropolis și Evreiesc de Stat. Este fondatorul Școlii ,,Mike’s School of Dance”, coregraf în renumite trupe de show, dar și dansator alături de vedete precum Inna, Alexandra Stan sau Smiley.

Articole similare

error: Continut protejat!!