Monden

Mihai Răzvan Rotaru vă învită la Trauma Kink,  un spectacol cu casa închisă

„Trauma Kink” este un spectacol despre modul în care traumele timpurii și cele experimentate ca adulți ne definesc percepția asupra intimității și a plăcerii. Iar unul dintre rolurile principale din show îl are buzoianul Mihai Răzvan Rotaru, alias Mike, care ne invită cu brațele deschise la reprezentațiile ce vor avea loc pe 25 și 26 aprilie, 21 și 27 mai, la Teatrul Dramaturgilor Români, și ne avertizează că, din luna noiembrie și până acum, „Trauma Kink” s-a jucat doar cu casa închisă.

Piesa conține conversații despre traumă într-un mod firesc, prin poveștile a cinci artiști care se deschid în fața publicului într-un demers performativ care îmbină elementele confesionale cu ficțiunea și imaginarul hedonist, la o discuție despre consimțământ, traumă și kinkuri. Urmărind spectacolul, îți vei putea pune întrebarea cât este kink și cât este traumă în plăcerile de zi cu zi și cum poți să transformi istoriile de abuz, queerness, consimțământ sexual, adunate de-a lungul vieții, într-o formă de rezistență.

„Trauma Kink” promite să fie și un show despre traumă și hedonism, dincolo de definițiile de dicționar, dar mai ales despre puterea vulnerabilității care vindecă, un spectacol curajos despre rezistența artiștilor în fața celei mai lungi perioade de instabilitate politică și sanitară, un performance care prin abordarea inovatoare împletește dansul cu discursuri performative și dizolvă tiparele teatrale clasice în timp ce vorbește cu asumare despre traumă, kink, consimțământ sexual – despre toate lucrurile considerate încă tabu în societatea noastră. Actorii promit că scena va deveni un spațiu în care poveștile subiective ale celor cinci artiști vindecă, eliberează și invită la chestionarea propriilor experiențe individuale, un spațiu în care vulnerabilitatea înseamnă putere, în care vocile tuturor sunt amplificate și celebrate de comunitate.

Articole similare