Administrație

Începe asfaltarea pe strada Alexandru Marghiloman

Muncitorii au lucrat pe timp de noapte pentru a îngropa cablurile din câteva puncte de-a lungul străzii Alexandru Marghiloman, iar acum urmează asfaltarea. Ploile din ultimele zile au încurcat programul inițial, iar în zonele unde au fost intervenții, au rămas și gropi care au dat bătăi de cap șoferilor și pietonilor.

Primăria Buzău anunță va începe asfaltarea acolo unde s-a intervenit, iar lucrările se vor realiza tot pe timp de noapte, în intervalul orar 19.00 – 6.00. În cazul în care vremea nu va cauza întârzieri, lucrările se vor desfășura între 24 aprilie și 12 mai, după cum mai anunță Primăria Buzău.

„Se vor realiza lucrări de asfaltare a străzii Alexandru Marghiloman în zonele adiacente intersecțiilor cu străzile Bucegi, Gârlași, Sporturilor și Leului, precum și a străzii Obor – în zona sensului giratoriu, în perioada 24.04.2023 – 12.05.2023. Lucrările se vor desfășura în intervalul orar 19.00 – 06.00, circulația autovehiculelor desfășurându-se conform semnalizărilor rutiere temporare, specifice executării acestor lucrări. Programul poate suferi modificări, în funcțiile de condițiile meteo”, se arată într-un comunicat.

Articole similare