Sport

Metalul și ținta Aerostar. Rm. Sărat, doar o formalitate

Ultimele reprezentații din acest an pe teren propriu pentru cele două echipe buzoiene

Într-o etapă ce are ca principal reper duelul dintre Oțelul și CSM Focșani, primele două clasate, foarte importantă în economia luptei pentru play-off este și partida dintre Metalul și Aerostar, penultima programată în acest an și, totodată, ultima reprezentație pe sintetic din 2021. Runda va fi deschisă vineri, la Rm. Sărat, unde CSM are de îndeplinit doar o formalitate în fața celei mai slabe echipe din serie, ultima clasată, Sportul Chiscani.

METALUL BUZĂU – AEROSTAR BACĂU, sâmbătă, ora 14.00

Revenită pe podium după victoria foarte importantă cu Sporting Liești, din restanța de marți, Metalul se pregătește pentru o nouă partidă poate la fel de dificilă. Trupa lui Vali Stan o va întâlni pe sinteticul din Crâng pe fosta divizionară secundă Aerostar Bacău, retrogradată în vară din eșalonul al doilea. La cinci puncte de buzoieni și departe de așteptări, fiind considerați printre marii favoriți la promovare, băcăuanii nu și-au spus încă ultimul cuvânt și reprezintă în continuare un pericol major în lupta pentru play-off. În tur, Metalul a cedat la li­mită, 1-2, golul care a semnat sentința, după ce Tudorică reușise egalarea, fiind semnat, ironia sorții, de râmniceanul Dorin Burlacu. Din păcate, mari probleme de lot pentru Vali Stan la această partidă. Victoria cu Lieștiul a fost plătită scump, doi dintre cei mai importanți jucători din lot, stoperii Ștefan Nedelcu și Vasilică Mihăeș fiind indisponibili pentru sâmbătă. Sub semnul întrebării este și prezența lui Constantin Clătinici, de asemenea cu probleme medicale.

CSM RM. SĂRAT – SPORTUL CHISCANI, vineri, ora 14.00

CSM Rm. Sărat își va păstra locul de play-off și după această etapă, indi­fferent de celelalte rezultate. Râmnicenii au trei puncte asigurate în meciul care va deschide, vineri, etapa a 14-a, cu cel mai slab adversar din campionat. Se pune doar problema scorului, Sportul Chiscani fiind echipa ideală pe seama căreia se poate face și golaveraj. ,,Am luat prima opțiune pentru a ne clasa în primele 4 echipe. Asta înseamnă mai multă concentrare și responsabilitate în jocurile care urmează, extrem de importante. Am demonstrat că practicăm un fotbal bun, iar rezultatele de până acum nu au fost întâmplătoare. Este doar începutul unor idei și strategii puse în practică de mine și colegii mei”, a transmis antrenorul Râmnicului, Marius Vișan.

Liga a 3-a, Seria a 2-a – Etapa a 14-a

 • CSM Rm. Sărat – Sportul Chiscani
 • Dinamo Bacău – Spor­ting Liești
 • Metalul Buzău – Ae­ro­star Bacău
 • CS Făurei – Viitorul Ianca
 • Oțelul Galați – CSM Focșani

Clasament

 1. CSM FOCȘANI 32 p.
 2. Oțelul 31 p.
 3. Metalul 26 p.
 4. CSM Rm. Sărat 24 p.
 5. Liești 22 p.
 6. Aerostar 21 p.
 7. Ianca 17 p.
 8. Dinamo Bacău 7 p.
 9. Făurei 7 p.
 10. Chiscani 0 p.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare