Sport

Metalul și CSM Rm. Sărat, pe locuri de play-off

Situație ideală, după 13 etape, în seria a 2-a a celui de-al treilea eșalon! După victoriile de sâmbătă, ambele echipe buzoiene, ­Me­talul și CSM Rm. Sărat ocupă poziții de play-off, cu șanse mari de a le păstra până la finalul sezonului regulat. Metalul are ocazia chiar să revină pe podium dacă va învinge astăzi, ora 14.00, pe sinte­tic, în restanța cu Sporting Liești.

SPORTUL CHISCANI – METALUL 2-6 (1-4)

Cum era normal, nicio emoție pentru Metalul în deplasarea de pe terenul celei mai slabe echipe din serie, Sportul Chiscani. Dacă în tur a fost 8-1 pentru echipa buzoiană, și partida retur a reprezentat un festival ofensiv pentru băieții lui Vali Stan, care s-au impus cu 6-2. Golgeterul Andrei Pavel a fost din nou în zi de grație, cu patru reușite (2, 33-penalty, 37, 52), Alin Iacob (15) și Constantin Clătinci (57) completând lista marcatorilor de la Chiscani. Pentru Me­talul urmează două jocuri aproape decisive pentru calificarea în play-off, ambele pe teren propriu și împotriva unor rivale directe. Astăzi, de la 14.00, este programată restanța cu Sporting Liești, iar sâmbătă, de la aceeași oră, se joacă cu Aerostar Bacău.

SPORTING LIEȘTI – CSM RM. SĂRAT 0-1 (0-0)

CSM Rm. Sărat a urcat pe podiumul seriei, cel puțin până astăzi, când are loc restanța Metalului, după ce s-a întors cu toate punctele dintr-o deplasare dificilă. Dincolo de jocul în creștere, arătat în ultimele etape, râmnicenii au profitat și de situația delicată de la Liești, echipă lovită serios de infectări și care nu s-a bazat în acest meci pe șapte titulari. Râmnicul a dat lovitura în ultimul mi­nut, prin reușita veteranului Marius Tîrîlă. ,,După victoria de sâmbătă, am luat prima opțiune pentru a ne clasa în primele 4 echipe. Asta înseamnă mai multă concentrare și res­ponsabilitate în jocurile care urmează, două jocuri extrem de importante. Am demonstrat că practicăm un fotbal bun, iar rezultatele de până acum nu au fost întâmplătoare. Este doar începutul unor idei și strategii puse în practică de mine și colegii mei”, a declarat, după meciul de la Liești, pentru pagina oficială de Facebook a clubului, antrenorul Marius Vișan. Râmnicenii au trei puncte asigurate și după următoarea etapă, vineri, în disputa cu Sportul Chiscani.

Liga a 3-a – Etapa a 13-a

 • Aerostar Bacău – CS Făurei 5-0
 • CSM Focșani – Dinamo Bacău 4-0
 • Viitorul Ianca – Oțelul Galați 1-1
 • Sportul Chiscani – Metalul Buzău 2-6
 • Sporting Liești – CSM Rm. Sărat 0-1

Clasament

 1. CSM FOCȘANI 32 p.
 2. Oțelul 31 p.
 3. CSM Rm. Sărat 24 p.
 4. Metalul 23 p.
 5. Liești 22 p.
 6. Aerostar 21 p.
 7. Ianca 17 p.
 8. Dinamo Bacău 7 p.
 9. Făurei 7 p.
 10. Chiscani 0 p.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare