vineri, 15 ianuarie 2021

Metalul, restart în condiții speciale. Primele mutări în lot

După mai bine de trei luni de pauză forțată, de la momentul întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus, fotbaliștii Metalului au revenit la antrenamente. Unele pe care antrenorul Vali Stan este nevoit să le conducă în condițiile speciale stabilite de protocoalele sanitare, adică în grupe de câte șase jucători.

Totuși, acest restart nu i-a găsit complet nepregătiți pe jucători. În timpul stării de urgență, grație aplicației „zoom”, Vali Stan și-a putut coordona elevii într-un un program individual de pre­gătire. Deocamdată, cam astfel se vor derula pregătirile și în următoarea perioadă, cel puțin până la apariția unor noi reglementări de la Ministerul Sănătății, cel al Tineretului și Sportului ori de la Federație. „Nu știm când vom putea face antrenamente în 11, dacă este cazul să ne planificăm un cantonament, cu atât mai mult să ne stabilim un program al meciurilor de verificare. Așteptăm vești, să vedem ce măsuri vor fi luate în continuare”, a declarat, pentru OPINIA, antrenorul Me­talului.

Trei despărțiri, dar s-a întors Mihăeș!

În ceea ce privește lotul de jucători, trei plecări sunt sigure până în acest moment. Portarul Costel Toader, fundașul Andrei Grăjdan și mijlocașul Georgian Vișteanu nu vor mai evolua la Metalul în sezonul următor, primii doi urmând să ajungă la CSM Rm. Sărat. În schimb, a revenit la echipă fundașul Vasile Mihăeș, care a evoluat ultima dată la Bucovina Rădăuți și care, odată reîntors la echipă, va reface un cuplu redutabil în centrul apărării alături de Ștefan Nedelcu.

„Sunt discuții și cu alți fotbaliști, jucători tineri, dar și valoroși, însă și cu jucători cu experiență”, a mai spus Vali Stan.

loading...
error: Content is protected !!