miercuri, 08 iulie 2020

Play-off inutil și riscant în Liga a 4-a

Asociația Județeană de Fotbal Buzău a decis ca echipa care va reprezenta județul la mini-turneul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a să fie desemnată pe teren, conform unei hotărâri a Consiliului de Administație. Și aceasta, în urma unui play-off între primele 4 clasate în momentul întreruperii campionatului: 1.CSM Rm. Sărat (53 de puncte), 2. Voința Lanurile (52 de puncte), 3. Team Săgeata (48 de puncte) și 4. Gloria Vadu Pașii (40 de puncte), pentru restul echipelor sezonul fiind suspendat.

Teoretic, o decizie fair-play, numai că, în cazul Buzăului, inutilă, dar și riscantă, mai ales în condițiile în care măsurile impuse de protocoalele sanitare nu sunt atât de simplu de îndeplinit, cu excepția formației din Rm. Sărat.

Evident, cei care cunosc situația din Liga a 4-a știu că este, practic, imposibil ca CSM Rm. Sărat, de altfel și singura îndreptățită să se bată cu șanse la promovare, ar putea rata prezența la turneul pentru Liga a 3-a, însă pentru o visterie tot mai goală din cauza pandemiei, acest play-off, cu banii pe care îi va pune în mișcare, re­prezintă un mic balon de oxigen. Cum se vor pregăti (și pentru ce?) jucătorii de la Săgeata, Lanurile ori Vadu Pașii în condițiile unor reguli stricte și a unor măsuri de relaxare ce, probabil, nu vor fi luate în această perioadă, rămâne de văzut. Reprezentanta Buzăului, împreună cu cele ale județelor Tulcea și Constanța, vor participa la un mini-turneu de baraj ce va stabili una dintre promovatele în Liga a 3-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!