Sport

Metalul câștigă la Focșani și termină anul pe primul loc

Metalul încheie anul en-fanfare, după ce se impune la Focșani într-un derby spectaculos, în care s-au înscris cinci goluri. Gazdele au deschis scorul în minutul 19, însă buzoienii au restabilit egalitatea cu puțin timp înainte de pauză, după golul experimentatului Arnăutu.

Focșaniul a fost prima care a punctat și în mitanul secund, din lovitură de pedeapsă, prin Gorovei. Tot din penalty a egalat și Metalul, cu douăsprezece minute înainte de final, prin Alin Manea. Alb-albaștrii au fost cei care au dat lovitura, punctând decisiv în prelungiri, la capătul unui contraatac. Manea a pasat excelent pentru Adi Moldovan care a șutat cu stângul, la colțul lung, aducând toate cele trei puncte buzoienilor.

Metalul se distanțează la patru lungimi de CSM Focșani, în urma rezultatului de vineri, fiind marea favorită la câștigarea seriei. Buzoienii au 40 de puncte, cu un golaveraj de pus în ramă, 46-6.

Vineri s-a mai disputat un derby, cel puțin în plan local. Olimpia a dispus de Voința Limpeziș cu 3 la 1, urcând, deocamdată, pe podium. Au fost ultimele partide din acest an ale Ligii a III-a, urmând ca ostilitățile din eșalonul terț să se reia în martie.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker