Actualitate

FOTO – VIDEO / Eleva Daria Mușat a aprins luminițele la Târgul de Crăciun din Crâng

Momente emoționante s-au petrecut, vineri după-amiază până spre seară, în Parcul Crâng, unde municipalitatea a dat startul sărbătorilor de iarnă prin aprinderea simbolică a luminițelor.

Daria Mușat din Glodeanu Sărat, elevă în clasa a V-a, cu o voce extraordinară, care se bucură de recunoaștere pe orice scenă ar urca – iar anul acesta i-a reprezentat foarte frumos pe buzoieni la competiția „Românii au talent” -, a urcat pe scenă alături de primarul Constantin Toma pentru a aprinde luminițele în târgul de Crăciun și a deschis astfel calea frumoaselor sărbători de iarnă. „Deschidem astăzi Târgul de Crăciun. Să fie cu multă sănătate și numai bucurii. La mulți ani!”, a urat primarul Constantin Toma buzoienilor strânși în Parcul Crâng în așteptarea evenimentului, după ce, mulți dintre ei au participat, împreună cu edilul, la orele prânzului, la manifestarea dedicată Zilei Naționale a României, care a inclus și defilarea, un moment extraordinar urmărit de interes atât de cei mici cât și  de cei mari.

Primarul Constantin Toma a invitat-o pe Daria să adreseze și ea câteva cuvinte buzoienilor. Cuvintele ei au emoționat publicul. „La mulți ani România! Mă bucur că fac parte din această țară frumoasă!”, a spus Daria simplu.

Daria este un copil cu o voce de aur care a fost remarcată de specialiști în domeniu. De la vârsta de patru ani Daria Bianca Mușat cântă în corul „Happy Kids for a Happy Life”, condus de profesoara Oana Dobre. Este o foarte talentată interpretă de muzică populară din Glodeanu Sărat, care și-a șlefuit de mică talentul vocal și a evoluat foarte mult, lucru care se vede din reușitele sale din competițiile de profil. Ea a urcat mai târziu pe scenă și în calitate de interpretă, bucurând publicul cu melodiile ei. Ion Paladi și Corneliu Borgros au încheiat spectacolul cu melodii care i-a făcut pe buzoieni să se prindă în horă.

Spectacolul deosebit la care au asistat sute de buzoieni vineri seară a avut protagoniști interpreți buzoieni, interpreți consacrați, apreciați în toată România.

Sărbătorile vor continua sâmbătă seară cu un alt spectacol în Crâng. Vor urca pe scenă, de la ora 17.00, Bianca Constantin, Alessia Drăgoiu, Mirela Ursache, Dănuț Drăgan, Lavinia Goste și Marius Zorilă, alături de instrumentiști ai orchestrei Valahia.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker