Fără categorieSport

Meci cu trei penalty-uri în Crâng! Victorie fără emoții pentru FC Buzău

Restart fără probleme pentru FC Buzău! Sâmbătă, în Crâng, în antepenultima etapă a sezonului regulat din Liga a 2-a, echipa buzoiană a trecut la pas de ultima clasată, Astra Giurgiu, într-un meci în care s-au acordat nu mai puțin de trei lovituri de la 11 metri!

Buzăul a deschis scorul relativ târziu, în minutul 36, după reușita golgeterului Chică-Roșă și doar 1-0 a fost la pauză. În minutul 57, Chică-Roșă a obținut un penalty, transformat precis de Paul Pațurcă: 2-0. După numai trei minute, penalty în celălalt careu, iar Dragoș Firțulescu a redus din diferență pentru Astra: 2-1. Nu au trecut decât opt minute, Chică-Roșă a fost din nou busculat în careu, iar diferența de două goluri a refăcut-o de data aceasta de la punctul cu var Alin Cârstocea. Ultima reușită a meciului a venit în minutul 86, când, abia intrat în teren, noul sosit în această iarnă în Crâng, Dorin Burlacu, a înscris spectaculos din plonjon, 4-1 scor final.

Situația a rămas neschimbată în lupta pentru play-off, cu două etape înaintea finalului sezonului regulat. FC Buzău a rămas pe locul 5, acum cu 31 de puncte, și tot cu o victorie a reluat campionatul și principala rivală, Csikszereda Miercurea Ciuc, 2-0 pe teren propriu cu Unirea Dej, ciucanii continuând cursa de urmărire, cu două puncte mai puțin.  

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker