ActualitateSport

Marius Tîrîlă, antrenor CSM: „O victorie oarecum așteptată”

45 de suporteri au însoțit echipa CSM Râmnicu Sărat la Limpeziș

Susținută de suporteri, echipa de fotbal a CSM Râmnicu Sărat antrenată de Marius Tîrîlă a obținut o victorie clară, la două goluri diferență, în fața echipei Voința Limpeziș. Nu mai puțin de 45 de suporteri au însoțit echipa în deplasarea pe care au făcut-o la Limpeziș, fiind dotați cu tot ce trebuie unei galerii serioase: tobe, steaguri, vuvuzele precum și… lideri de galerie! Susținerea a fost de bun augur pentru că victoria echipei din această etapă a poziționat-o pe primul loc al clasamentului, fiind ajutată un pic și de ratarea Metalului din meciul disputat în fața băcăoanilor, pe care l-a cedat la un punct diferență.

Cei doi marcatori ai CSM Râmnicu Sărat în meciul de la Limpeziș au fost Andrei Mateiciuc (de două ori) și Mădălin Socol.

Marius Tîrîlă, antrenorul principal  a deplasat la Limpeziș echipa în următoarea componență: Toader (GK), Oprea, Năstase, Ceaușel (Cpt.), Tănăsele, Ioniță, Constantinescu, Danciu, Socol, Roman, Mateiciuc, Răpeanu (GK), Cîrjan, Morogan, Surugiu, Ionescu, Pâslaru, Calotă, Codreanu, Ignat.

Antrenori: Marius Tîrîlă (principal), Mugurel Măndoiu (secund), Ionuț Popa (portari). Delegat: Iulian Grigoraș.

„O victorie oarecum așteptată de toată lumea. Surpriza a apărut la sfârșitul jocului, atunci când am aflat că am urcat pe primul loc, o poziție pe care o merităm cu prisosință din punct de vedere al constanței și al jocului prestat etapă de etapă, indiferent de adversar. Un lucru e sigur și anume că nu ne vom mulțumi cu atât și vom continua cu aceeași dorință, muncă și modestie. Ne așteptată, în schimb, vineri, un joc foarte greu, cu Ianca, o echipa care a obținut 11 puncte din 12, în deplasare, cu două egal-uri, la Aerostar și Focșani și victorie la Braniștea. Acest lucru spune multe despre ei, dar vom fi cu siguranță pregătiți pentru orice. Sper să obținem alte 3 puncte importante, apoi putem vorbi despre subiectul <Metalul>, care la momentul acesta nu ne interesează!”, a declarat Marius Tîrîlă, antrenor CSM după victoria obținută cu Voința Limpeziș, în deplasare, cu scorul de 3-1.

Clasamentul în LIGA a III-a, Seria a II-a, Etapa a 12-a, are drept lider pe CSM Râmnicu Sărat, care a acumulat 29 de puncte, urmată îndeaproape de Metalul, cu 28 de puncte. Pe ultimul loc rămâne, în continuare, Dacia Unirea Brăila cu un singur punct obținut în cele 12 partide susținute.

 Rezultatele etapei:

  • Sporting Liești – Dacia Unirea Brăila 4-0
  • Voința Limpeziș – CSM Râmnicu Sărat 1-3
  • Viitorul Ianca – Unirea Braniștea 1-2
  • Metalul Buzău – Aerostar Bacău 1-2
  • CSM Focșani – Dinamo Bacău 6-1

Și după etapa a 12-a Andrei Mateiciuc conduce în continuare în clasamentul marcatorilor, cu nouă goluri, urmat de Matei Constantinescu, cu șase goluri.

 

Articole similare