Monden

Marina Nițoiu și-a petrecut ziua de naștere în Tenerife

Buzoianca a avut parte de priveliști uimitoare, nisip auriu și apă limpede, aniversându-și cei 34 de ani la... soare

Zilele de naștere ale Marinei Nițoiu se transformă mereu în mini-vacanțe de neuitat! Aceasta de când a trecut strictețea din pandemia Covid, pentru că în acea perioadă buzoianca a suferit foarte mult că nu a putut petrece cu cei dragi momentele sale aniversare.

„În ultimii ani nu mi-am putut sărbatori ziua de naștere, pandemia nu m-a lăsat. În 2020 am petrecut online cu familia și cu prietenii. Am aprins globul disco, am dat drumul la muzică și i-am sunat pe video call pe toți cei apropiați. Am ciocnit virtual un pahar de șampanie și cam asta a fost ziua mea de naștere de atunci. Îmi amintesc că eram în lockdown pe vremea aceea. În 2021 am tânjit după vacanță… dar din nou am avut parte de restricții, acum recuperez!”, a declarat Marina. Anul acesta, ea și soțul ei au ales ca destinație Tenerife pentru a marca trecerea unui nou an din viață. Marina a ajuns la cifra 34, așa că memorabile i-au fost clipele în care a marcat noua vârstă, grație peisajelor din destinația exotică, priveliștilor uimitoare, nisipului auriu și apei foarte limpede.

Anul trecut, buzoianca și-a petrecut aniversarea de 33 de ani tot la malul mării, dar pe litoralul românesc. Prezentatoarea Focus Sport de la PRIMA TV a avut parte de o surpriză făcută de soțul, Daniel Nițoiu. Acum doi ani, în 2022, Marina și-a sărbătorit în Egipt ziua de naștere. Ea este o mare iubitoare de sporturi subacvatice, înotând cu delfinii, făcând echitație pe plajă și vizitând relicve ale Egiptului Antic alături de soțul ei. La Marea Roșie, vedeta de la Prima a făcut pentru prima dată scuba diving, a înotat cu delfinii, a făcut windsurfing și echitație pe plajă, experiențe pe care își dorește să le repetele în vacanțe viitoare.

Reamintim că Marina Niţoiu prezintă, de luni până joi, ştirile sportive din cadrul jurnalelor Focus. Marina a studiat la UNATC, Arta Actorului, şi are un Master la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, la Jurnalism Tematic. Televiziunea a atras-o mereu, iar primul ei job în domeniu a fost la TVR, prezentator de ştiri sportive. Pe lângă experienţa în televiziune, Marina Niţoiu are experienţă în matinalurile de la Radio 21 şi Kiss FM. O perioadă a lucrat în Viena, la un post de radio românesc, şi a făcut naveta Viena–Bucureşti timp de trei ani. În timpul liber îi place să citească, să se uite la seriale – Dark, The Crown, The Young Pope, House of Cards – şi documentare, şi ia cursuri de echitaţie.

Articole similare