vineri, 23 octombrie 2020

Marina Baboi, spectacol în competiţia 100 a carierei: aur la ştafetă 4 x 100 de metri şi bronz la 100 de metri, la Balcaniada de seniori!

Marina Baboi şi-a marcat participarea la competiţia 100 a carierei în cel mai spectaculos mod posibil! Campionatele Balcanice de seniori, practic cel mai important concurs din acest an bulversat total de pandemie, organizate sâmbătă şi duminică la Cluj Napoca, i-au adus sprinterei buzoiene, astăzi, în prima zi, medalia de bronz în cursa de 100 de metri, prima medalie individuală a Marinei la Balcaniadele de seniori! Ea a fost devansată în finală de sârboaica Milana Tirnanic şi de bulgăroaica Inna Eftimova. O oră mai târziu, Marina s-a revanşat în finala de la ştafetă 4 x 100 de metri, unde a fost ultimul schimb în formula Roşianu, Banaga şi Nesteriuc. O cursă excepţională, în care a depăşit-o clar chiar pe Eftimova, rivala ei de la 100 de metri! Bulgaria a terminat pe locul 2, iar Moldova pe 3.

18 medalii a adunat Marina Baboi până acum la Campionatele Balcanice: 12 de aur, 3 de argint şi 3 de bronz!

Duminică, Marina Baboi are programată şi finala de la 200 de metri în care este posibil să nu mai ia totuşi startul, din cauza unor dureri pe care le-a resimţit în calificările de la 100 de metri.

loading...
error: Content is protected !!