vineri, 23 octombrie 2020

Compania de Apă investește în contoare cu citire radio. Vezi care sunt avantajele acestora

„Anul acesta este în mod cert anul investițiilor majore pe care, cu mari eforturi, le facem pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite clienților noștri”, anunță managementul Companiei de Apă printr-un comunicat de presă, prin care se aduce la cunoștința buzoienilor că, în acest moment, se derulează un program de achiziționare și montare a unui număr însemnat de contoare de branșament cu citire radio, urmat de implementarea unui sistem de monitorizare a acestora în timp real.

Prima etapă a proiectului a fost parcursă deja și s-a concretizat în achiziționarea și montarea unui număr de 16.000 de contoare de branșament cu citire radio, în toată aria de operare a Companiei. „Prin implementarea acestei prime etape am reușit să îmbunătățim procesul de preluare a datelor din teren, scurtând timpul alocat citirii contoarelor de branșament, de la o săptămână cât alocam până acum, la doar două zile”, arată sursa citată.

A doua etapă va consta în implementarea unui sistem de monitorizare on-line a consumurilor înregistrate de contoarele de branșament cu citire la distanță. „Avantajul pe care îl oferim consumatorilor este acela de a identifica în timp real posibilele fluctuații de consum înregistrate de contoarele de branșament și implicit a eventualelor pierderi pe rețelele interioare ale condominiilor. Reprezentanții legali ai Asociațiilor de Proprietari au astfel posibilitatea să ia măsurile ce se impun în vederea diminuării pierderilor pe rețelele interioare ale condominiilor pe care le gestionează”, se mai arată în comunicatul de presă al Companiei de Apă.

loading...
error: Content is protected !!