Monden

Maria, Mincu și Banciu vin la Buzău cu niște stand-up proaspăt

Trio-ul savuros își va lansa noile glume pe 28 februarie, de la ora 20.00, în Sala Mare a Consiliului Județean

Formula MMB a.k.a Maria, Mincu și Banciu, vine în Buzău săptămâna viitoare să vă servească cu niște stand-up proaspăt. Ingredientele? Maria are material despre cum își dorește să fie viața ca înainte și despre cheltuit de bani aiurea-n tramvai, Mincu e cel mai bătrân tânăr și-o bombăne pe Maria, iar Banciu e pe sfaturi de viață și tatuaje până la finalul ei.

„Îți dăm de veste că avem un super show de stand-up comedy și chiar nu vrem să fim modești. Până la urmă, noi vrem să vii, doar nu era să te anunțăm că te așteptăm la un spectacol așa-și-așa”, spun comedianții.

Mai nou, Mariei nu îi mai tace gura – acum că a luat-o Mincu, în sfârșit, de nevastă -, când vine vorba despre nunta anului. Adică a ei. Cel puțin așa crede ea. Mincu are tot felul de teorii noi despre societate, relații interumane și extraumane. Evident că e nelipsit Banciu, care în deschiderea show-ului te poartă prin toate experiențele sale penibile, care numai lui i s-ar putea întâmpla. Sau cel puțin așa crede el.

Dacă veți veni la spectacol, veți avea parte de 75 de minute de povești din viețile lor. Cei trei promit că vă vor lăsa să râdeți cât vreți, dar vă recomandăm să vă fi serbat majoratul înainte să veniți la show, căci, din cauza felului în care vor pune ei problema, acest spectacol nu e pentru toată lumea.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker